Header Ads


Πάει για «τριπλό μπαμ» η ΑΕΚ! (vids)

Πάει για «τριπλό μπαμ» η ΑΕΚ! (vids)


Παίκτης της ΑΕΚ για 4 χρόνια ο Σιμάνσκι, μάχη για τον Μλαντένοβιτς ενώ εξετάζεται και ο Σάμουελ Γκραντσίρ!
Πιο συγκεκριμένα, υπάρχει συμφωνία με 1.2. εκατ. ευρώ για τον Σιμάνσκι ενώ μεγάλη είναι η προσπάθεια του Ίλια Ίβιτς για να πειστεί ο Σέρβος αριστερός μπακ να συμφωνήσει με συμβόλαιο ανάλογο του Χουλτ.

Η περίπτωση Σάμουελ Γκραντσίρ

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Sportday», ο εξτρέμ της Μονακό, Σάμουελ Γκραντσίρ έχει προταθεί στην ΑΕΚ και ο Ίλια Ίβιτς εξετάζει σοβαρά την περίπτωσή του.

Για όσους θυμούνται, η περίπτωση του Σάμουελ Γκραντσίρ, είχε απασχολήσει και πέρυσι την Ένωση, με την περίπτωσή του να μην προχωρά, με τον παίκτη να καταλήγει δανεικός στη Μπρεστ, με την οποία σε 27 αγώνες πέτυχε 5 γκολ και είχε 3 ασίστ.

Ωστόσο, υπάρχουν κάποια στοιχεία που προβληματίζουν τον Ίλια Ίβιτς. Πρώτον, ο Σάμουελ Γκραντσίρ δεν είναι καθαρόαιμος winger, παρότι αγωνίζεται στα άκρα κυρίως στα δεξιά, αν και με την φανέλα της Μπρεστ, οι περισσότερες του εμφανίσεις ήταν στα αριστερά. Τέλος, ένα ακόμη στοιχείο που προβληματίζει τον Ίλια Ίβιτς, έχει να κάνει με τον τρόπο που θα μπορούσε να αποκτηθεί ο παίκτης από την ΑΕΚ, διότι επιθυμεί η όψιον αγοράς του δανεισμού να είναι ένα ποσό που δεν θα δυσκολεύει την απόκτησή του από την Ένωση.

Προχωράει του Σιμάνσκι, συμφωνία για 4 χρόνια!

Πολύ κοντά σε συμφωνία με την Αχμάτ Γκρόζνι βρίσκεται η ΑΕΚ για την απόκτηση του Ντάμιαν Σιμάνσκι, με ακόμη καλύτερους όρους από την αρχική συμφωνία των δύο ομάδων.

Πιο συγκεκριμένα, η ρωσική ομάδα παρουσιάζεται απόλυτα θετική και διαλλακτική στη πρόταση της ΑΕΚ για αγόρα του παίκτη με ένα ποσό μικρότερο του 1.5 εκατ. ευρώ, που ήταν η αρχική συμφωνία. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η μεταγραφή θα κλείσει γύρω στο 1.2. εκατ. ευρώ με το ποσό να καταβάλλεται σε δόσεις.

Η συμφωνία θα ολοκληρωθεί τις επόμενες ημέρες, με τον Ντάμιαν Σιμάνσκι, να γίνεται η πρώτη μεταγραφή της ΑΕΚ για το φετινό καλοκαίρι, έχοντας ήδη συμφωνήσει με την Ένωση για 4 χρόνια.



Μλαντένοβιτς ως «αντι-Χουλτ»

Όσον αφορά την υπόθεση του Φίλιπ Μλαντένοβιτς, είναι ο εκλεκτός του Ίλια Ίβιτς για το αριστερό άκρο της άμυνας ως «αντι-Χουλτ».

Βέβαια, γίνεται προσπάθεια για να πειστεί ο Σέρβος αριστερό μπακ να δεχθεί συμβόλαιο ανάλογο του Χουλτ, δηλ. 350.000 ευρώ τον χρόνο, αντί για 500 χιλιάδες ευρώ που είναι οι αρχικές απαιτήσεις του.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.