Header Ads


Λούκας Σάσα: «Θέλω πολύ να παίξουμε το παιχνίδι με την ΑΕΚ»

Λούκας Σάσα: «Θέλω πολύ να παίξουμε το παιχνίδι με την ΑΕΚ»


Ο Λούκας Σάσα θέλει την επανέναρξη της σεζόν και πολύ περισσότερο να παίξει τον δεύτερο αγώνα του Κυπέλλου με την ΑΕΚ.
Ο Βραζιλιάνος μέσος παραχώρησε συνέντευξη στο ARIS F.C. TV και αρχικά δεν έκρυψε τη χαρά του για την επιστροφή στις προπονήσεις. Είναι ωραίο το συναίσθημα να επιστρέφουμε στην προπόνηση, να πατάμε χόρτο. Επιτέλους βγήκα από το σπίτι κι έχω έναν λόγο να βγω από το σπίτι. Δεν ξέρουμε αν θα παίξουμε ή όχι, περιμένουμε την  απόφαση της ομοσπονδίας και των υπευθύνων. Περιμένουμε, αλλά εμείς πρέπει να είμαστε έτοιμοι», είπε και αναφέρθηκε στο διάστημα της καραντίνας. «Οι γονείς μου ήρθαν από τη Βραζιλία πριν προκύψει το πρόβλημα με τον κορονοϊό και όλο αυτό το διάστημα το πέρασα με τους γονείς μου και την κοπέλα μου. Ευχαριστώ τον Θεό που δεν είχαμε κανένα πρόβλημα. Είναι μια διαφορετική εμπειρία για όλους μας αλλά πρέπει να συνεχίσουμε και να είμαστε προσεκτικοί».

Ο Λούκας Σάσα εκτίμησε ότι έπειτα από την υγειονομική κρίση… «τίποτα δεν θα είναι το ίδιο στην επόμενη μέρα στο ποδόσφαιρο παγκοσμίως αλλά και σε όλους τους τομείς της καθημερινότητας. Ελπίζω ότι καθημερινά θα μειώνονται τα κρούσματα και οι θάνατοι».

Δεν έκρυψε πάντως ότι στο μυαλό του βρίσκεται ο δεύτερος αγώνας του Κυπέλλου με τη ΑΕΚ. «Ψυχολογικά είναι μια δύσκολη περίοδος για μας γιατί δεν ξέρουμε τι θα συμβεί. Αν θα παίξουμε ή όχι. Όταν υπάρξει οριστική απόφαση τότε θα συγκεντρωθούμε κι εμείς, αναλόγως της απόφασης. Το σίγουρο είναι ότι μου λείπει το ποδόσφαιρο, η ατμόσφαιρα στο γήπεδο. Θέλω πολύ να παίξουμε το παιχνίδι με την ΑΕΚ (του Κυπέλλου), ελπίζω ότι όλα θα πάνε καλά».

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.