Header Ads


Η «ψαγμένη βόμβα» που ετοιμάζει ο Ίβιτς!

Η «ψαγμένη βόμβα» που ετοιμάζει ο Ίβιτς!


Η ΑΕΚ βρίσκεται σε αναζήτηση ποδοσφαιριστή που θα καλύψει την αριστερή πτέρυγα!
Το όνομα του Μουαμέρ Τάνκοβιτς είναι αυτό που παίζει πολύ δυνατά στην επικαιρότητα. Σε... πελάτη έχει εξελιχθεί ο Σουηδός αφού η περίπτωσή του έχει αναπαραχθεί πολύ στις τελευταίες μεταγραφικές περιόδους.
Ο 25χρονος όμως δεν είναι ο μόνος από τη σουηδική αγορά που παρακολουθούν στην Ένωση. Πρόσφατα ακούστηκε το όνομα του Λάρσον που αγωνίζεται στην Έρεμπρο και έχει συμβόλαιο μέχρι της 31 Δεκεμβρίου 2023.

Ο 21χρονος εξτρέμ, τον οποίο το καλοκαίρι η Μπρέσια προσπάθησε να τον αποκτήσει αλλά την τελευταία στιγμή η μεταγραφή χάλασε, ενώ στο παρελθόν είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον οι Ίντερ, Γουλβς και Λουντογκόρετς, έχει προταθεί στον Ίλια Ίβιτς και το αγωνιστικό του πακέτο φέρεται να έχει εντυπωσιάσει τον τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ.

Η πρώτη του επαγγελματική σεζόν ήταν το 2018-19 όταν κατέγραψε 29 εμφανίσεις με την Έρεμπρο, βρήκε 8 φορές δίχτυα και μοίρασε 3 ασίστ. Φέτος έπαιξε σε 4 παιχνίδια Κυπέλλου και σκόραρε μία φορά.

Διακρίνεται για την εξαιρετική του φυσική κατάσταση. Έχει καλή τεχνική (δεν την λες εξαιρετική). Όταν παίζει αριστερά του αρέσει να συγκλίνει, να ξεμαρκάρεται και να εκτελεί. Οι συμπαίκτες του τον βρίσκουν με μακρινές μπαλιές, κατεβάζει τη μπάλα με άνεση και δημιουργεί προϋποθέσεις. Όταν παίζει δεξιά έρχεται συνήθως από πίσω και είτε αξιοποιεί παράλληλες σέντρες, είτε παίρνει την επαναφορά σε χαμένες μπαλιές. Θα τον δει κανείς δηλαδή να σκοράρει ερχόμενος στο δεύτερο δοκάρι.

Δημιουργεί 3 μεγάλες ευκαιρίες σε κάθε παιχνίδι. Έχει 73% ποσοστό ευστοχίας. Οι πάσες του στην επίθεση έχουν 59% επιτυχία, ενώ έχει 35% στις μακρινές μπαλιές, 39% στις λόμπες και 10% στις σέντρες.

Όπως καταλαβαίνετε η περίπτωσή του χωρά πολλά περιθώρια βελτίωσης! Θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην πατρίδα του. Όπως αναφέρουν όμως πηγές από τη Σουηδία, η Έρεμπρο εκτός ότι δεν είναι καμία σούπερ δύναμη του ποδοσφαίρου (πέρσι τερμάτισε 9η), τακτικά δεν είναι και κάτι το ιδιαίτερο, οπότε είναι πιθανό να υστερεί λίγο σε αυτό το κομμάτι. Το θετικό είναι η ηλικία του σε σχέση με τον Τάνκοβιτς και το γεγονός ότι μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευχέρεια και στις δύο πτέρυγες.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.