Header Ads


Βασιλαντωνόπουλος: «Θα ήθελα να αγωνιστώ στην Αγια-Σοφιά με την ΑΕΚ»

Βασιλαντωνόπουλος: «Θα ήθελα να αγωνιστώ στην Αγια-Σοφιά με την ΑΕΚ»


Για την θέληση του να αγωνιστεί με την ΑΕΚ στην «Αγια-Σοφιά» μίλησε ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος.
Συνέντευξη στο STAR Κεντρικής Ελλάδας παραχώρησε ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος, που αγωνίζεται δανεικός στην πολωνική Γκόρνικ.
Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής τόνισε ότι θέλει να αγωνιστεί στην «Αγια-Σοφιά».

Αναλυτικά όσα είπε:
Για τη μεταγραφή στην Γκόρνικ: «Έγιναν όλα τόσο γρήγορα και ήρθα εδώ. Παίζαμε αγώνα με την ΑΕΚ στον Πανιώνιο. Μετά το ματς μίλησα με τον Γιακουμάκη, μου είπε πως υπάρχει αυτή η προοπτική και του είπα ότι εννοείται πως θέλω να πάω. Δεν το σκέφτηκα ούτε στιγμή και αποφασίσαμε με τον Γιώργο να έρθουμε. Ήθελα να έχω περισσότερο χρόνο συμμετοχής αλλά ήθελα και να δοκιμάσω την εμπειρία του εξωτερικού και γι' αυτό αποφάσισα γρήγορα».

Για το δώρο με το κοτόπουλο που του έκαναν: «Το κοτόπουλο είναι έθιμο της ομάδας. Ξαφνιάστηκα και εγώ. Βέβαια έχω έναν συμπαίκτη που μιλάει καλά τα ελληνικά και μου εξήγησε ότι είναι έθιμο της ομάδας έπειτα από κάθε εντός έδρας παιχνίδι να δίνουν ένα κοτόπουλο στον MVP. Το κοτόπουλο το δίνει ένας από τους πιο παλιούς οπαδούς της ομάδας και είναι ζωντανός θρύλος εδώ. Σε κάθε παιχνίδι κάθεται σε συγκεκριμένη θέση στην κερκίδα και έχει ένα κουδούνι που το χτυπάει αρκετές φορές».

Για το ντεμπούτο του με γκολ στην Γκόρνικ: «Έγιναν όλα πολύ γρήγορα. Ήρθαμε με τον Γιώργο Δευτέρα και Παρασκευή ήταν το ματς που παίξαμε. Μετά την επόμενη εβδομάδα παίζαμε Παρασκευή, αλλά τελικά ακυρώθηκε όλη η αγωνιστική και μετά έγινε αυτή η μεγάλη διακοπή. Πλέον έχουμε ξεκινήσει προπονήσεις από προχθές».

Για το αν του έλειψε το ποδόσφαιρο αυτό το διάστημα: «Σίγουρα ήταν ένα δύσκολο κομμάτι. Μας έλειψε το ποδόσφαιρο. Ήταν να έρθουν οι γυναίκες μας, αλλά τελευταία στιγμή έκλεισαν τα σύνορα. Είναι μια πρωτόγνωρη κατάσταση. Ακόμα πρέπει να κάνουμε λίγο υπομονή για να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση γιατί η δοκιμασία όλων δεν σταματάει εδώ».

Για το αν τον βοήθησε η παρουσία του Γιακουμάκη: «Η παρέα μου με τον Γιώργο έπαιξε μεγάλο ρόλο. Ειδικά αυτή τη στιγμή που ήμασταν μόνοι μας εδώ. Μας βοήθησαν και στην ομάδα όμως και μας αγκάλιασαν και για ό,τι κι αν χρειαζόμασταν μας έδιναν οδηγίες».

Για το επίπεδο του πολωνικού ποδοσφαίρου: «Είναι πολύ καλό το επίπεδο και η οργάνωση. Τα γήπεδα είναι φοβερά. Η ομάδα έχει πολύ κόσμο, αγαπάνε τον σύλλογο και η Γκόρνικ είναι από τις πιο ιστορικές ομάδες με 14 τίτλους. Τα βοηθητικά γήπεδα είναι σε καλή κατάσταση, όπως και οι εγκαταστάσεις».

Για τον Σιμάνσκι και τις συμβουλές που τους έδωσε: «Με τον Σιμάνσκι μιλήσαμε πριν έρθουμε με τον Γιώργο. Μας έδωσε οδηγίες και μας είπε μη το σκεφτούμε καθόλου. Μας έδωσε τις καλύτερες οδηγίες και τον ακούσαμε».

Για το πότε ξεκινάει το πρωτάθλημα στην Πολωνία: «Χωρίς κόσμο θα ξεκινήσει στις 29 Μαΐου και νομίζω θα πάει γύρω στις 15 Ιουλίου. Αυτή την πρώτη εικόνα έχουμε. Ακολουθούμε τις οδηγίες των ειδικών κάνοντας προπονήσεις ανά γκρουπ με έξι άτομα».

Για το αν περιμένει μια δεύτερη ευκαιρία στην ΑΕΚ και αν θέλει να παίξει στην Αγιά Σοφιά: «Τώρα προέχει η υγεία μας και να βγούμε από αυτή την κατάσταση. Έπειτα να συνεχιστεί το πρωτάθλημα και να βλέπουμε μέρα με τη μέρα γιατί τα πράγματα αλλάζουν πολύ γρήγορα. Βλέπουμε το τώρα και στη συνέχεια θα δούμε το καλοκαίρι. Εννοείται όποιον και να ρωτήσετε θα σας πει ότι θέλει να είναι μέλος της ομάδας που θα μπει στο νέο γήπεδο και εγώ θα ήθελα πολύ να αγωνιστώ».

Για την παρουσία του στη Λαμία: «Κοιτάξτε πέρασα δύο υπέροχα χρόνια στη Λαμία, πετυχαίνοντας πολύ ωραία πράγματα! Θεωρώ πως και οι δύο χρονιές ήταν σημαντικές. Η στιγμή που θεωρώ πιο σημαντική είναι τη δεύτερη χρονιά και η πρόκρισή μας στο Κύπελλο επί του Ολυμπιακού στο Γεώργιος Καραΐσκάκης. Πιστεύω πως για την ομάδα αυτό θα μείνει στην ιστορία. Ήταν για όλη την πόλη, για την ομάδα και για τους φιλάθλους κάτι πρωτόγνωρο και εμείς που ήμασταν μέλη της το ζήσαμε στο έπακρο! Τέλος, έχω κάνει πάρα πολλούς καλούς φίλους στη Λαμία, με τους οποίους μιλάω καθημερινά, όπως επίσης και με συμπαίκτες μου που παίζουν ακόμη στην ομάδα».

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.