Header Ads


Τριπλό χτύπημα με Τορπέντο

Τριπλό χτύπημα με Τορπέντο



Κείμενο του Λάμπρου Γκαραγκάνη

Εμείς ξέρουμε γιατί δεν είναι η netbet απατη

Στο πολύ ανταγωνιστικό, φετινό, Πρωτάθλημα Λευκορωσίας η Τορπέντο έχει ρόλο μέχρι στιγμής. Στον 1 βαθμό από την κορυφή, την ΜΠΑΤΕ και τη Σλουτσκ δηλαδή, μαζί με Ισλόχ και Ενερτζέτικ Μινσκ αποτελεί μέλος ενός ετερόκλητου γκρουπ πρωτοπόρων. Με φαβορί και παρουσίες έκπληξη… Το φοβερό, στοιχηματικό, στατιστικό της Ζόντινο είναι πώς σε 10 επίσημα ματς το 2020 σε Λίγκα και Κύπελλο έχει 9 N/G! Τα οποία είναι και Under 2.5. Εξαίρεση στα πάντα το 2-5 με τη Μινσκ, όπου διέλυσε την αντίπαλό της. Μετρημένη ομάδα, δουλεμένο σύνολο για τα δεδομένα της Λευκορωσίας, δικός της παίκτης ήταν ο κορυφαίος του Απριλίου. Ο λόγος για τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό Γκάμπριελ Ράμος, ο οποίος σε 7 συμμετοχές έως τώρα μετρά 2 γκολ. Η δική του επιρροή στην Τορπέντο και η παραγωγικότητα του επιθετικού Γκόρμπατσικ (4 γκολ) κάνουν τη διαφορά.

Οι γηπεδούχοι προέρχονται από το 0-0 εκτός με τη Σλάβια Μοζίρ. Θα μπορούσαν με νίκη να βρίσκονται στην 1η θέση τώρα! Η καλύτερη άμυνα (4 γκολ) υποδέχεται τη χειρότερη επίθεση (5 γκολ), αυτήν της Γκοροντέγια. Εκεί που την είχε όλος ο κόσμος για τελευταία και καταϊδρωμένη, η φιλοξενούμενη βρίσκεται στο +9 από τη 16η θέση της ουραγού Μπελσίνα. Στα 6 πιο πρόσφατα παιχνίδια έχει χάσει μόνο από την ανώτερη ΜΠΑΤΕ Μπόρισοφ. Προέρχεται από 2 σερί 1-1, με Ρουχ εκτός και Μινσκ εντός. Αποτελεί κατάκτησή της πώς δεν χάνει σε αυτά τα ματς και αυτό είναι θεμέλιο παραμονής στην κατηγορία. Ίσως πρόκειται για την πιο κυνική ομάδα μέχρι στιγμής, πλήρως προσαρμοσμένη στις δυνατότητές της. Ο κόουτς Ραντούσκο κάνει σοβαρή δουλειά, γι’ αυτό και η Γκοροντέγια έχει πετύχει περισσότερα πράγματα από αυτά που ενδεχομένως να μπορούσε.
Τι σκέφτομαι: Η Γκοροντέγια, πέραν του ποιοτικού μεσοεπιθετικού Σάγτσιτς, δεν διαθέτει τους παίκτες που ευθέως μπορούν να προβληματίσουν την άμυνα της Ζόντινο. Η Τορπέντο, αντίθετα, μόνο με Ράμος και Γκόρμπατσικ είναι ικανή να καθαρίσει το παιχνίδι και να αναρριχηθεί ακόμη περισσότερο βαθμολογικά. Σε δίκαιη τιμή η νίκη της, συμπληρωματικά θα πονταριστεί το ενδεχόμενο αυτό και από το πρώτο ημίχρονο. Θα προκύψει άνοιγμα με 3ο bet στα γκολ. Η σχέση των 2 ομάδων με το Over 2.5 δεν είναι η καλύτερη, ωστόσο αυτή η στατιστική διαπίστωση εκτοξεύει σε φοβερή απόδοση το ενδεχόμενο.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.