Header Ads


Ανάλυση του αγώνα: Ντιναμό Μινσκ – Σλατσκ

Ανάλυση του αγώνα: Ντιναμό Μινσκ – Σλατσκ


Πρωτάθλημα Λευκορωσίας με την Ντιναμό Μινσκ να μετράει 10 νίκες στα 15 τελευταία με Σλασκ και τους φιλοξενούμενους να προέρχονται από τέσσερα σερί G/G στο φετινό πρωτάθλημα.

Κάνε στον stoiximan εγγραφη και παίξε νόμιμα

Τέλειο ντεμπούτο για τον κόουτς Κούτσουκ στον πάγκο της Ντιναμό, ο οποίος με δυο μόλις προπονήσεις την οδήγησε στο σπουδαίο διπλό επί της Σμολεβίτσι (3-1). Μέσα στην περασμένη εβδομάδα δούλεψε επάνω στην τακτική, ενώ να σημειωθεί πως ο αποκλεισμός της Σλάβια Μοζίρ πριν λίγα 24ωρα στα ημιτελικά του Κυπέλλου της έδωσε το τελευταίο εισιτήριο για το Γιουρόπα Λιγκ. Από πλευράς αγωνιστικών είναι πλήρης.

Στον αντίποδα, η Σλατσκ συνεχίζει να εντυπωσιάζει παρά τα οικονομικά προβλήματα που την ταλανίζουν. Η αγωνιστική της πορεία διευκολύνει την Διοίκηση, η οποία μπορεί πιο εύκολα να έρθει σε συμφωνία με χορηγούς. Στα καθαρά αγωνιστικά, μετά και το εντός έδρας 3-2 επί της Μπαλσίνα συνεχίζει να βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Θα της λείψει απόψε ο βασικός μπακ Κριβούλκιν (2/0).

Εκτίμηση: Ας μην το κρύβουμε, περιμένουμε ματς με γκολ, με δεδομένα τα εκατέρωθεν αμυντικά προβλήματα των δυο συλλόγων. Σε τιμές άνω του 1.85 το Over 2,5 έχει αξία.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.