Header Ads


Βράνιες: «Θα συνεχίσω να πεθαίνω σε κάθε παιχνίδι για την ΑΕΚ»

Βράνιες: «Θα συνεχίσω να πεθαίνω σε κάθε παιχνίδι για την ΑΕΚ»


Ο Όγκνεν Βράνιες μίλησε στη Βοσνία για τα όσα συμβαίνουν στη χώρα μας για τον κορονοϊό και επεσήμανε ότι θα συνεχίσει να τα δίνει όλα για την ΑΕΚ.
Το δέσιμο του Όγκνεν Βράνιες με την ΑΕΚ είναι γνωστό.
Ο Βόσνιος στόπερ μίλησε σε μέσο τη πατρίδας του για τα όσα συμβαίνουν στη χώρα μας για τον κορωνοϊό και επεσήμανε ότι θα συνεχίσει να τα δίνει όλα για τους κιτρινόμαυρους.

Αρχικά, μιλώντας στη βοσνιακή ιστοσελίδα ATV είπε: "Η ΑΕΚ είναι ένας σύλλογος με μεγάλη παράδοση, ένας από τους μεγαλύτερους συλλόγους στην Ελλάδα και για μένα ο μεγαλύτερος στην Ελλάδα, και είμαι περήφανος που με επέλεξαν στην καλύτερη ομάδα των τελευταίων 20 ετών. Ξέρω το πόσο πολύ οι οπαδοί της ΑΕΚ ήθελαν την κατάκτηση ενός τροπαίου και ξέρω ότι τους κάναμε χαρούμενους. Για μένα αυτό αποτελεί υποχρέωση να συνεχίσω να προσπαθώ για το καλύτερο μέσα στο γήπεδο φορώντας τη φανέλα της ΑΕΚ. Μπορώ να υποσχεθώ σε όλους όσους αγαπάνε αυτόν τον σύλλογο ότι θα συνεχίσω να πεθαίνω σε κάθε παιχνίδι γι’ αυτά τα χρώματα".

Για τα τεστ που υποβλήθηκαν οι παίκτες στα Σπάτα: "Κάναμε σήμερα τα τεστ και σε δύο μέρες ξεκινάμε τις προπονήσεις. Είμαστε όλοι υγιείς, αυτό είναι το πιο σημαντικό, και είμαι ενθουσιασμένος που η κατάσταση στην Ελλάδα είναι καλή. Θα μας πάρει λίγο καιρό για να επιστρέψουμε στους πραγματικούς και ανταγωνιστικούς μας ρυθμούς. Κάναμε προπόνηση στο σπίτι, αλλά αυτό δεν είναι αρκετό για να διατηρήσεις την απαραίτητη φόρμα σου για τα παιχνίδια. Ωστόσο, είμαι πεπεισμένος ότι θα επιστρέψουμε σε αυτούς τους ρυθμούς πολύ σύντομα. Σύμφωνα με την τελευταία πληροφόρηση το πρωτάθλημα θα μπορούσε να συνεχιστεί από τις 15 Ιουνίου".
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.