Header Ads


Τσιγκρίνσκι: «Σε δεύτερη μοίρα η επανέναρξη της σεζόν»

Τσιγκρίνσκι: «Σε δεύτερη μοίρα η επανέναρξη της σεζόν»


Την άποψη ότι η αγωνιστική περίοδος θα ξεκινήσει ξανά εξέφρασε ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, ο οποίος υπογράμμισε πως προτεραιότητα αποτελεί η αντιμετώπιση της πανδημίας.
Στην καθημερινότητά του στην εποχή του κορωνοϊού αναφέρθηκε ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, ο οποίος αποκάλυψε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ένας επαγγελματίας αθλητής για να διατηρήσει σε υψηλά επίπεδα την αγωνιστική του κατάσταση.

Κατεβάστε δωρεάν 21 Wallpapers της ΑΕΚ!

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ουκρανός στόπερ στα «Νέα»:

Αρχικά αναφέρθηκε στην καθημερινότητά του: «Για εμένα η καθημερινότητα μου είναι κάπως περίεργη. Πριν προκύψει όλη αυτή η κατάσταση ήμουν σε διαδικασία αποθεραπείας από έναν τραυματισμό. Οι θεραπείες μου συνεχίζονται, με διαφορετικό βέβαια τρόπο. Καθώς ακολουθούμε κάποια συγκεκριμένα μέτρα. Προσπαθώ να προπονούμαι και στο σπίτι όσο μπορώ πάντως. Δεν είναι εύκολο, όμως μιλάμε και με τους προπονητές οπότε δουλεύουμε σημαντικά. Έστω κι έτσι».

Ποια είναι η αγαπημένη σου ασχολία μέσα στην ημέρα, προκειμένου να τη «γεμίσεις» και να περάσει όσο το δυνατόν πιο ευχάριστα;

«Μου αρέσει αρκετά το διάβασμα οπότε αυτές τις μέρες έχω την ευκαιρία να το κάνω. Με ηρεμεί. Επίσης, έχω εξασκηθεί αρκετά και στη μαγειρική! Νομίζω πως αυτά είναι τα θετικά που μπορούμε να δούμε σε αυτή την ιστορία. Όπως, φυσικά, και το ότι είμαι υγιής. Ενώ το ίδιο ισχύει ευτυχώς και για την οικογένειά μου».

Πως πιστεύεις ότι μπορούν να εξελιχθούν τα πράγματα από εδώ και πέρα; Μπορεί να ξεκινήσει πάλι το πρωτάθλημα και όλα να επιστρέψουν κατά κάποιο τρόπο στην κανονικότητα;

«Πιστεύω πως η σεζόν μπορεί να ξεκινήσει. Και θέλω να το πιστεύω. Όμως να σας πω κάτι; Αυτό είναι δευτερευούσης σημασίας. Όταν βλέπεις τι γίνεται γύρω μας και πόσος κόσμος πεθαίνει από αυτή την ασθένεια, αντιλαμβάνεσαι πως το ζητούμενο είναι άλλο. Νομίζω πως θα τα καταφέρουμε. Ειδικά αν δείξουμε υπευθυνότητα. Αν βάλουμε στην άκρη τους εγωισμούς και λειτουργήσουμε με αίσθημα ατομικής ευθυνής. Νομίζω πως αν γίνει αυτό η ζωή θα βρει πάλι τον ρυθμό που ξέραμε. Πρέπει όμως όλοι να έχουμε υπομονή».

Πόσο δύσκολο είναι για έναν επαγγελματία αθλητή να διατηρήσει την φόρμα του σε μια τέτοια κατάσταση;

«Είναι αρκετά δύσκολο, αλλά νομίζω οως υπάρχουν και άλλα προβλήματα που είναι πιο σοβαρά. Όλοι έχουμε μπει σε μια πρωτοφανή κατάσταση. Προσπαθούμε όσο μπορούμε να μην ξεφύγουμε από την καθημερινότητα που είχαμε πριν. Διότι πιστεύω πως σύντομα θα επιστρέψει. Το θετικό είναι πως όλοι οι άνθρωποι της ΑΕΚ είναι συνεχώς κοντά μας. Για ό,τι κι αν χρειαστούμε. Ο προπονητής, οι γυμναστές, όλοι. Αυτό είναι κάτι που μας βοηθάει πολύ».

Υπάρχει κάποιο μήνυμα που θέλεις να στείλεις στον κόσμο, για αυτή την κατάσταση που βιώνουμε;

«Να μείνουμε ενωμένοι, από απόσταση όμως. Να έχουμε στο μυαλό μας τον ίδιο στόχο. Πως όλο αυτό μπορεί να ξεπεραστεί. Να μη δείξουμε εγωισμό για το τι μπορούμε να κάνουμε, που μπορούμε να πάμε ή τι θέλουμε. Θα πρέπει να βάλουμε κάτω το «εγώ». Μπορούμε να το ξεπεράσουμε. Θέλω να πω στον κόσμο να έχει υπομονή και δύναμη . Θα το αφήσουμε και αυτό στην άκρη, είμαι αισιόδοξος για αυτό».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.