Header Ads


Ανάλυση του αγώνα: Σμολεβίτσι-STI Β’ – Ντιναμό Μινσκ Β’

Ανάλυση του αγώνα: Σμολεβίτσι-STI Β’ – Ντιναμό Μινσκ Β’


Reserve League Λευκορωσίας και ώρα έναρξης στις 15:00.

Παίξε νόμιμα στο goalbet casino

Υπέστη δεύτερη απανωτή ντροπιαστική ήττα, αυτή τη φορά με 6-2 στην έδρα της Μπελσίνα. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 8' από το γκολ του Μπαρκόφσκι, δέχτηκε το δεύτερο στο 23' από τον Μιροέφσκι και πίεσε πολύ μέχρι το 40', τίποτα δεν προδίκαζε τη συνέχεια. Ξεκίνησε δυνατά το β' μέρος κερδίζοντας τρία απανωτά κόρνερ σε ένα λεπτό για να μειώσει στο 47' με τον Τούρικ. Ο Κάρπλιουκ στο 56' όμως έκανε το 3-1 για τους γηπεδούχους που πέτυχαν δύο ακόμα γκολ σε δύο λεπτά με τον Νόβικ, στο 72' και στο 74' (με πέναλτι). Η Σμολεβίτσι μείωσε στο 79' με τον Αλεξάντροβιτς για να δεχτεί ένα ακόμα γκολ στο 86' από τον Μπαρκόφσκι.

Διέλυσε με 5-0 τη Νέμαν, φτάνοντας τις τρεις σερί νίκες χωρίς να δεχτεί γκολ. Αήττητη και στην κορυφή της βαθμολογίας, δείχνει ασταμάτητη, «καθάρισε» το ματς πριν συμπληρωθεί ένα τέταρτο αγώνα. Οι Λάτικχοφ στο 7', Ρόβντο στο 12' και Μιχαλένκο στο 14' φρόνισαν να λάβει τέλος νωρίς η... σεμνή τελετή, 4-0 έληξε το ημίχρονο με τον Καρπένκο να σκοράρει στο 33'. Το σκορ δεν πήγε τελικά σε... διψήφιο νούμερο, όπως περίμεναν πολλοί, παρότι ο Λάτικχοφ πέτυχε στο 53' το δεύτερο προσωπικό του γκολ. Πολλές οι αλλαγές στο β' μέρος, 6 έκανε η Ντιναμό, 7 η Νέμαν που ένοιωσε μεγάλη ανακούφιση όταν ακούστηκε το τελικό σφύριγμα.

Εκτίμηση: Εξευτελιστικά μικρή η απόδοση του διπλού, η Ντιναμό Μινσκ είναι το απόλυτο φαβορί. Το ματς δείχνει πολλά με λίγα, όμως η Σμολεβίτσι σίγουρα θα είναι πιο προσεκτική αυτή τη φορά. Η Ντιναμό προσέχει και την άμυνα της πάντως, το N/G στο 2.40 αξίζει το ρίσκο.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.