Header Ads


Λιβάγια: «Θέλω να είμαι στην «Αγιά Σοφιά» με τη φανέλα της ΑΕΚ!»

Λιβάγια: «Θέλω να είμαι στην «Αγιά Σοφιά» με τη φανέλα της ΑΕΚ!»


Ο Μάρκο Λιβάγια άνοιξε την καρδιά του και βροντοφώναξε: «Στο μυαλό μου είναι η ΑΕΚ και το νέο γήπεδο, η «Αγιά Σοφιά»!
Σε μεγάλη συνέντευξή του στην εφημερίδα «Sportime» ο Μάρκο Λιβάγια, μίλησε για το πως περνάει στην καραντίνα, αποθέωσε τον κόσμο της ΑΕΚ και τον Μάσιμο Καρέρα ενώ έστειλε μήνυμα για το συμβόλαιό του.

Αναλυτικά:

- «Αγιά Σοφιά», το νέο γήπεδο της ΑΕΚ. Με το χέρι στην καρδιά ο Μάρκο Λιβάια θέλει να είναι ο ηγέτης της ΑΕΚ στο νέο γήπεδο της;

«Χαχαχα… (γέλια). Όχι, ο Μάρκο Λιβαγια δεν θέλει να είναι ηγέτης. Ο Μάρκο θέλει να απολαμβάνει το ποδόσφαιρο και σίγουρα θέλει να παίξει στην ‘’Αγιά Σοφιά’’. Αυτό είναι το σίγουρο. Οπως όλοι οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, έτσι και εγώ θέλω να είμαι μέσα στην ‘’Αγία Σοφιά’’».

- Για το συμβόλαιο του:

«Πιστεύω ότι ίσως δεν έχει γίνει καλή απόδοση των λεγόμενων μου σε μια συνέντευξη που έδωσα πριν λίγο καιρό στην Κροατία. Μίλησα για ενδιαφέρον μέχρι στιγμής, όχι για προτάσεις. Και δεν θα ήθελα να επεκταθώ περισσότερο σε αυτό. Ο στόχος μου είναι να είμαι χαρούμενος, να απολαμβάνω το ποδόσφαιρο. Και εδώ είμαι χαρούμενος πραγματικά. Πάντα σε αυτές τις αποφάσεις συμμετέχουν δύο μέρη, το κλαμπ και ο ποδοσφαιριστής και εγώ σίγουρα είμαι χαρούμενος εδώ. Αυτό πρέπει να το ξέρει και ο κόσμος και η ΑΕΚ».

- Για την οικογένεια του στην Αθήνα και την Ελλάδα:

«Είναι χαρούμενη η οικογένεια μου στην Ελλάδα, είναι σημαντικό αυτό. Εχω προσαρμοστεί πλέον στην Ελλάδα και στην ΑΕΚ. Είμαι πολύ χαρούμενος εδώ. Είναι πολύ σημαντικό όταν η οικογένειά σου είναι χαρούμενη σε μια ξένη χώρα. 

Στην Ελλάδα δεν είναι δύσκολο να είσαι ευτυχισμένος για να πω την αλήθεια. Είναι μια χώρα καταπληκτική που τα έχει όλα και εμείς ζούμε ωραία και σε μια ωραία περιοχή. Αυτό που σκέφτομαι είναι υπό αυτές τις συνθήκες μπορώ να πάρω τις αποφάσεις μου πιο εύκολα όταν έρθει η ώρα να μείνω ή να φύγω».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.