Header Ads


La Casa de Papel: Η ώρα της πρεμιέρας στο ελληνικό Netfilx! (vid)

La Casa de Papel: Η ώρα της πρεμιέρας στο ελληνικό Netfilx! (vid)


Το La Casa De Papel επιστρέφει την Παρασκευή και η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε - Έγινε γνωστή η ώρα που θα ανέβουν τα επεισόδια στο ελληνικό Netflix.
H...παγκοσμίως αγαπημένη συμμορία του Profesor επιστρέφει στη πλατφόρμα του Netflix για την 4η σεζόν της σειράς την Παρασκευή 3 Απριλίου.

Μάλιστα, ο επίσημος λογαριασμός του Casa De Papel ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την πρεμιέρα της σειράς και έδωσε και χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την ώρα που θα μπορέσουμε να το παρακολουθήσουμε.

Όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω στο ελληνικό Netflix θα μπορέσουμε να παρακολουθήσουμε όλα τα επεισόδια της 4ης σεζόν από τις 10 το πρωί.



Γιατί και η καραντίνα θέλει καλοπέραση, Bella Ciao!


Τι θα δούμε στη 4η σεζόν του «La Casa de Papel»

Στη τέταρτη σεζόν της σειράς, θα δούμε τους...αγαπημένους μας ληστές να προσπαθούν να σώσουν τη Ναϊρόμπι και να την κρατήσουν στη ζωή μετά τον πυρβολισμό της από την Αστυνομία, ενώ παράλληλα ο «Προφεσόρ» προσπαθεί να σώσει την αγαπημένη του Ρακέλ η οποία έχει συλληφθεί.

Παράλληλα, ο «Γανδίας», ο φρουρός του διευθυντή της τράπεζας της Ισπανίας, θα καταφέρει να ελευθερωθεί δυσκολεύοντας ακόμη περισσότερο το έργο της αγαπημένης μας συμμορίας ενώ... ο «Berlin» που όλοι νομίζουμε για νεκρό... ανασταίνεται.

Δείτε αναλυτικά το τρέιλερ της 4ης σεζόν που δείχνει το...χακάρισμα του «Προφεσόρ» στο βίντεο της επιθεωρήτριας και...υπομονή ως την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.