Header Ads


Ζούλιο Σέζαρ: «Με τα παιδιά μου στην Αγιά Σοφιά - Όνειρο να δουλέψω για την ΑΕΚ!»

Ζούλιο Σέζαρ: «Με τα παιδιά μου στην Αγιά Σοφιά - Όνειρο να δουλέψω για την ΑΕΚ!»


Ο Ζούλιο Σέζαρ συνέδεσε το όνομά του με τη μεγαλειώδη νίκη επί της Μίλαν με 1-0 μίλησε στο Novasports.gr για την αγαπημένη του ΑΕΚ και την Αγιά Σοφιά.
“Μαθαίνω νέα της, παρακολουθώ όσο μπορώ τι γίνεται στην ομάδα. Θα ήθελα κάποια στιγμή να επιστρέψω στην Ελλάδα. Θα ήθελα να παρακολουθήσω έναν αγώνα της ΑΕΚ στο νέο της γήπεδο. Πρέπει να βρεθώ εκεί” είπε ο Ζούλιο Σέζαρ για να προσθέσει για την “Αγιά Σοφιά”: “Παρακολουθώ τα έργα που γίνονται και την εξέλιξη του γηπέδου. Το θαυμάζω. Μια μέρα θα πάρω τα παιδιά μου και θα βρεθούμε στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ. Ποιος ξέρει, ίσως κάποιος από τους δύο γιους μου κάποια μέρα να φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ”.

«Όνειρο να δουλέψω για την ΑΕΚ στη Βραζιλία!»

Μετά από τρεις σεζόν στην ΑΕΚ, ο Ζούλιο Σέζαρ έφυγε το 2009 για το Βουκουρέστι και την Ραπίντ και ολοκλήρωσε την καριέρα του στην πατρίδα του σχεδόν μια δεκαετία μετά. Ο 40χρονος Βραζιλιάνος αποκαλύπτει το όνειρό του: “Θα ήθελα κάποια στιγμή να δουλέψω για την ΑΕΚ, εδώ στην πατρίδα μου. Να γίνω τα μάτια της ΑΕΚ εδώ στην Βραζιλία. Να παρακολουθώ νεαρούς και ταλαντούχους παίκτες για λογαριασμό της ΑΕΚ. Θα ήταν κάτι το ονειρικό για μένα” ενώ σε ερώτηση για το αν μιλάει με κάποιον άνθρωπο από τη διοίκηση της ΑΕΚ ή αν έχει με κάποιον επαφή η απάντησή του ήταν κατηγορηματική: “Όχι δεν έχω καμία επαφή”.

Ο Σέζαρ με τα λεγόμενά του και το συναίσθημα στη φωνή να τον κυριεύει έδειχνε το ιδιαίτερο δέσιμο και την αγάπη που έχει για την ΑΕΚ: “Ναι την αγάπησα πολύ και δέθηκα μαζί της και με τον κόσμο της ομάδας. Δεν ήθελα να φύγω από την ΑΕΚ, αλλά στο ποδόσφαιρο συμβαίνουν πράγματα που δεν μπορείς να αποφύγεις”.

“Συγκινήθηκα όταν είδα την ΑΕΚ ξανά”

To διήμερο 15-17 Φεβρουαρίου η μπασκετική ΑΕΚ βρέθηκε στο Ρίο Ντε Τζανειρο για το Final Four του Champions League. Η Ένωση κατέκτησε το τρόπαιο κόντρα στη Φλαμένγκο με τον Ζούλιο Σέζαρ να ζει τη μοναδική αυτή στιγμή μέσα στο γήπεδο. “Στο Ρίο ντε Τζανέιρο, όταν ήρθε η ΑΕΚ να παίξει στον τελικό του Διηπειρωτικού Κυπέλλου για το μπάσκετ βρέθηκα στο γήπεδο με τα παιδιά μου. Ήμουν πολύ συγκινημένος που έβλεπα ξανά τα χρώματα της ΑΕΚ. Ήταν ιδιαίτερη μέρα” είπε ο Σέζαρ.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.