Header Ads


Η θέση της ΠΑΕ ΑΕΚ για την τιμωρία Μελισσανίδη!

Η θέση της ΠΑΕ ΑΕΚ για την τιμωρία Μελισσανίδη!


Η τιμωρία της ΑΕΚ για όσα έγιναν στον αγώνα με τον Άρη ήταν δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών ενώ ο Δημήτρης Μελισσανίδης τιμωρήθηκε με 8 μήνες απαγόρευσης από τα γήπεδα.
Φυσικά, η ΠΑΕ ΑΕΚ ήδη ετοιμάζει την έφεση που θα ασκήσει όπως έχει το δικαίωμα να κάνει για την μείωση της ποινής. Όσον αφορά στο πρακτικό σκέλος της υπόθεσης, με δεδομένο ότι το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει και θα ολοκληρωθεί κεκλεισμένων των θυρών δεν έχει κανένα απολύτως νόημα η ανατροπή της ποινής των δύο αγωνιστικών κεκκλεισμένων των θυρών.

Όμως, η ΠΑΕ ΑΕΚ εκφράζει μεγάλη αισιοδοξία πως θα «πέσει» η ποινή που επιβλήθηκε στον Δημήτρη Μελισσανίδη, καθώς είναι εύκολο να καταρριφθεί το κατηγορητήριο. Πιο συγκεκριμένα, η τιμωρία των 8 μηνών, μεταφράζεται σε ποινή έξι μηνών + δύο μήνες για είσοδο στα αποδυτήρια των διαιτητών. Κάτι τέτοιο, δεν συνέβη στον αγώνα της ΑΕΚ με τον Άρη για το Κύπελλο Ελλάδος.

Κάποια είσοδος του Δημήτρη Μελισσανίδη στα αποδυτήρια των διαιτητών δεν έχει καταγραφεί σε καμία από τις εκθέσεις και έτσι η εκτίμηση του νομικού επιτελείου της ΠΑΕ ΑΕΚ είναι πως η ποινή θα «πέσει» αρκετά μετά την έφεση.

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε πως η ποινή της απαγόρευσης των 8 μηνών «τρέχει» από σήμερα, κάτι που σημαίνει πως ο Δημήτρης Μελισσανίδης θα εκτίσει το μεγαλύτερο μέρος της ποινής αυτής, χωρίς να υπάρχει αθλητική δραστηριότητα στη χώρα λόγω του κορωνοϊού.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.