Header Ads


Αγιά Σοφιά: H «αυτοψία» για τα έργα στο κτίριο των μουσείων (pics)

Αγιά Σοφιά: H «αυτοψία» για τα έργα στο κτίριο των μουσείων (pics)


Συνεχίζονται τα έργα περιμετρικά της Αγιάς Σοφιάς τόσο για το κτίριο που θα στεγάσει τα δύο μουσεία, όσο για την υπογειοποίηση.
Οι εξελίξεις των έργων στην Αγιά Σοφιά έχουν επικεντρωθεί εξωτερικά του γηπέδου σε δύο σημεία. 
Στον χώρο μπροστά από την παλιά σκεπαστή για το κτίριο που θα φιλοξενεί και τα δύο μουσεία αλλά και στον δρόμο και για την υπογειοποίηση.

Στην Πατριάρχου Κωνσταντίνου οι μπουλντόζες έχουν πιάσει δουλειά εδώ και δύο εβδομάδες, σπάζοντας το κράσπεδο και αρχίζοντας να αφαιρούν την άσφαλτο προκειμένου στη συνέχεια να ξεκινήσουν και οι εργασίες με τους εκσκαφείς για το σκάψιμο του δρόμου.

Την ίδια στιγμή όλο το προηγούμενο διάστημα ήταν σε εξέλιξη οι χωματουργικές εργασίες για τη διαμόρφωση του χώρου που προορίζεται για το κτήριο των μουσείων της ΑΕΚ και του Προσφυγικού Ελληνισμού, το οποίο θα ακουμπά στο γήπεδο. Το Σάββατο (11/4) τα έργα συνεχίστηκαν και σε αυτό το κομμάτι, με την μπετονιέρα και την πρέσα να κάνουν την εμφάνισή τους ρίχνοντας τα μπετά για να ακολουθήσει η θεμελίωση.

Τόσο τα έργα της υπογειοποίησης όσο και εκείνα που αφορούν το κτίριο που θα στεγάσει μεταξύ άλλων τα δύο μουσεία, όπως έχουμε ξαναγράψει, «τρέχουν» παράλληλα. Κι αυτό χάρη στις κατάλληλες αντιστηρίξεις που έχουν γίνει με πρωτοβουλία της ΑΕΚ προκειμένου να μην χαθεί χρόνος.


Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.