Header Ads


Η «ελληνική» λίστα του Ίβιτς - Ποιους θέλει η ΑΕΚ από Ελλάδα!

Η «ελληνική» λίστα του Ίβιτς - Ποιους θέλει η ΑΕΚ από Ελλάδα!


Η ΑΕΚ επιμένει ελληνικά και αυτό το καλοκαίρι - Οι 5 νέοι Έλληνες από την Superleague που έχει ξεχωρίσει ο Ίλια Ίβιτς!
Μπορεί η αγωνιστική δράση εν μέσω παγκόσμιας πανδημίας να έχει διακοπεί, αλλά ο Ίλια Ίβιτς δεν σταματάει λεπτό να προετοιμάζει την ΑΕΚ του 2020/2021.
Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Live Sport» η Ένωση μέσω του Ίλια Ίβιτς έχει ήδη ξεχωρίσει 5 «διαμάντια» του ελληνικού ποδοσφαίρου επιμένοντας ελληνικά για ακόμη μια χρονιά.

Αναλυτικά η λίστα που έχει ξεχωρίσει ο Ίλια Ίβιτς περιλαμβάνει τους:

  • Αλέξανδρο Κατράνη και Γιώργο Νταβιώτη από τον Ατρόμητο
Ο Αλέξανδρος Κατράνης αγωνίζεται ως αριστερό μπακ, έχει πάρει από πολύ νωρίς στη καριέρα του μια σπουδαία μεταγραφή στη Σεντ Ετιέν, από όπου παραχωρήθηκε στην ομάδα του Περιστερίου ως δανεικός, πραγματοποιώντας μια εξαιρετική χρονιά.

Ο συμπαίκτης του στον Ατρόμητο, ο Γιώργος Νταβιώτης είναι 2η περίπτωση που έχει ξεχωρίσει ο Ίλια Ίβιτς από την ομάδα του Περιστερίου, στα 21 του χρόνια αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός αλλά και στα άκρα της επιθετικής γραμμής, έχοντας πραγματοποιήσει φέτος ήδη 11 εμφανίσεις με τον Ατρόμητο.
  • Γιώργο Αντζούλα από τον Αστέρα Τρίπολης
Ο κεντρικός αμυντικός του Αστέρα Τρίπολης θεωρείται ένας από τους πιο ανερχόμενους κεντρικούς αμυντικούς στην Ελλάδα, ήδη έχει πάρει γεύση Ιταλίας καθώς έχει περάσει από την δεύτερη ομάδα της Φιορεντίνα.
  • Γιώργο Λιάβα από τον Παναιτωλικό
Πρόκειται για ένα σπουδαίο ταλέντο της ομάδας του Αγρινίου, ο οποίος καθιερώθηκε στην βασική ενδεκάδα του Παναιτωλικού υπό τις οδηγίες του Τραϊανού Δέλλα. Είναι 19 χρονών και αγωνίζεται είτε ως δεξί μπακ είτε ως αμυντικό χαφ με το μέλλον να του ανήκει.
  • Γιάννη Οικονομίδη από τον Πανιώνιο
Ο 21χρονος αμυντικός χαφ του Πανιωνίου αποτελεί φέτος βασικό και αναντικατάστατο μέλος της 11αδας της ομάδας της Νέας Σμύρνης, στη προσπάθεια για παραμονή στη κατηγορία. Οι 22 εμφανίσεις του φέτος ως τώρα, τον έβαλαν στη λίστα του Ίλια Ίβιτς για να τον εντάξει στην ΑΕΚ από το καλοκαίρι.

Φυσικά, η τελευταία κουβέντα ανήκει στον Μάσιμο Καρέρα, όπου σε συνεργασία με τον Ίλια Ίβιτς θα καταλήξουν στις τελικές αποφάσεις για το νέο ρόστερ της Ένωσης για την επόμενη σεζόν.

Διαβάστε ακόμη: Έκανε κλικ στην ΑΕΚ και ο Ιωαννίδης!
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.