Header Ads


Φέτελ: Θέλει να μείνει με νέο συμβόλαιο στη Ferrari!

Φέτελ: Θέλει να μείνει με νέο συμβόλαιο στη Ferrari!


Νέο συμβόλαιο με την Ferrari θέλει ο Φέτελ!
Το συμβόλαιο του τέσσερις φορές παγκόσμιου πρωταθλητή ολοκληρώνεται στο τέλος του 2020 με τον Φέτελ να δηλώνει πως επιθυμεί την συνέχιση της συνεργασίας του με την Ferrari.

Η Ferrari έχει κάνει γνωστό εδώ και καιρό πως και για εκείνη ο Φέτελ αποτελεί την πρώτη της επιλογή για να είναι το δίδυμο των οδηγών της μαζί με τον Λεκλέρκ.

«Νομίζω ότι ένα από τα βασικά πράγματα αυτή τη στιγμή για όλους, είτε είσαι αθλητής είτε όχι, είναι να παραμένεις υπομονετικός», δήλωσε αρχικά ο Φέτελ.

«Προφανώς εξαρτάται πότε θα έχουμε τον πρώτο αγώνα και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να πρέπει να πάρουμε μια απόφαση πριν... γιατί αυτή τη στιγμή φαίνεται ότι δεν θα υπάρξει αγώνας πριν από τον Ιούνιο ή ακόμη και τον Ιούλιο».

Για τις αλλαγές στους κανονισμούς που μετατέθηκαν: «Προφανώς δεν γνωρίζουμε ακόμα πώς θα είναι η σεζόν και πότε θα ξεκινήσει και πόσους αγώνες θα έχουμε. Μια σεζόν είναι μια σεζόν αν οι αγώνες των 10, 15, 20 ή 25. Προφανώς, με λιγότερους αγώνες κάθε αγώνας είναι πιο σημαντικός, αλλά στο τέλος το πρωτάθλημα θα εξακολουθούσε να είναι το πρωτάθλημα».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.