Header Ads


Έτοιμος για «μεταγραφή ζωής» ο Μπακασέτας!

Έτοιμος για «μεταγραφή ζωής» ο Μπακασέτας!


Έτοιμος για μεγάλη μεταγραφή ο Μπακασέτας!
Ετοιμάζεται για μεγάλη μεταγραφή ο Τάσος Μπακασέτας - Ποιος προπονητής μπορεί να τον πάρει μαζί του και σε ποια ομάδα;
Ο Τάσος Μπακασέτας κάνει εξαιρετική χρονιά με την Αλάνιασπορ στην Τουρκία, σε σημείο που το όνομά του είχε ακουστεί νωρίτερα στη σεζόν για τις μεγάλες ομάδες της γειτονικής χώρας.

Κατεβάστε δωρεάν 21 Wallpapers της ΑΕΚ!

Παρ' όλα αυτά, η εν λόγω φημολογία παρέμεινε ως τέτοια και δεν πήρε ποτέ... σάρκα και οστά, με τον ίδιο τον παίκτη να το επιβεβαιώνει στο περιβάλλον του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μπακασέτας έλεγε μέχρι και πριν από μερικές εβδομάδες ότι δεν είχε δεχθεί την παραμικρή κρούση από κάποια εκ των ομάδων της Κωνσταντινούπολης (Φενέρμπαχτσε, Γαλατασαράι, Μπεσίκτας).

Ωστόσο, αυτό δεν αποκλείεται να αλλάξει στο άμεσο μέλλον, καθώς ο εκπρόσωπος του "Μπάκα" έχει φιλόδοξα σχέδια για τη νέα σεζόν.

Ο μάνατζερ του διεθνούς άσου προωθεί τον προπονητή της Αλάνιασπορ, Ερόλ Μπουλούτ, στη Φενέρμπαχτσε, εξέλιξη που θα μπορούσε να μεταβάλλει αυτομάτως τα δεδομένα και για τον Μπακασέτα.

Ο πρώην άσος της ΑΕΚ αποτελεί έναν από τους αγαπημένους παίκτες του Μπουλούτ στην Αλάνιασπορ και η πιθανότητα να τον ακολουθήσει σε όποια ομάδα μετακομίσει δεν είναι καθόλου.

Εάν ο παλαίμαχος άσος του Ολυμπιακού "κλείσει" στη Φενέρμπαχτσε, μην εκπλαγείτε εάν ο Μπακασέτας αποτελέσει μια από τις πρώτες του μεταγραφικές κινήσεις!
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.