Header Ads


Esports: «Μάχη» για την 3η θέση στη Νότια Κορέα

Esports: «Μάχη» για την 3η θέση στη Νότια Κορέα


Μία «μάχη» για την 3η θέση στο League Of Legends και ένα… χαλαρό παιχνίδι στο CS: GO ESL Pro League έχουμε σήμερα. KT Rolster και DragonX διασταυρώνουν τα… ξίφη τους με φόντο την πρώτη τριάδα στο Champions Korea (South Korea), ενώ στο CS: GO ESL Pro League η OG αναμένεται να κάνει το… καθήκον της κόντρα στην αδύναμη Virtus.pro.

Πάρε από την bet365 και παίξε στοίχημα

COUNTER-STRIKE: ESL Pro League: Virtus.pro – OG (15:25)

Από το κακό στο… χειρότερο πηγαίνει η Virtus.pro, η οποία αγνοεί τη νίκη από τις 2 Φεβρουαρίου. Στο χθεσινό (1/4) παιχνίδι κόντρα στη G2 Esports δεν κατάφερε να πάρει κάποιο game (χάρτη) και ηττήθηκε εύκολα με 2-0. Βρίσκεται στην 5η θέση του Group C με 0 πόντους (0-3). Η OG από τη μεριά της έχει 1 ήττα στα 5 τελευταία παιχνίδια, ενώ προέρχεται από μία εύκολη νίκη επί της G2 Esports με 2-0 (31/3). Έχει ξεκινήσει δυνατά το πρωτάθλημα και βρίσκεται στην 1η θέση του Group C με 9 πόντους (3-0).

Προγνωστικό: Η OG είναι το φαβορί για τη νίκη, καθώς είναι μια ομάδα φτιαγμένη για το πρωτάθλημα. Το 1.50 της απλή νίκης δεν είναι ικανοποιητικό, οπότε θα πάμε με την επιλογή Under 2.5 συνολικά games (χάρτες), το οποίο βρίσκουμε σε απόδοση 1.85, (Bwin).

LEAGUE OF LEGENDS Champions Korea (South Korea): KT Rolster – DragonX (15:00)

Η KT Rolster συνέχισε το νικηφόρο σερί της, επικρατώντας με 2-1 της Griffin (1/4). Μπορεί να ζορίστηκε αρκετά και να έχασε ένα game, ωστόσο φάνηκε αντάξια των περιστάσεων και πανηγύρισε την όγδοη σερί της νίκη. Βρίσκεται στην 4η θέση του πρωταθλήματος με 8 πόντους (8-5). Η DragonX από τη μεριά της έχει αρκετά σκαμπανευάσματα στην απόδοσή της. Ξεκίνησε δυνατά το πρωτάθλημα, ωστόσο στη συνέχεια είχε κάποιες συνεχόμενες ήττες. Στα δύο τελευταία παιχνίδια μετράει ισάριθμες νίκες και βρίσκεται στην 3η θέση με 9 πόντους (9-4).

Προγνωστικό: Η KT Rolster βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση, ωστόσο αν πιέζεται κάνει κάποια λάθη, με αποτέλεσμα να χάνει games (χάρτες). Η DragonX από την άλλη έδειξε αρκετά καλά στοιχεία στα δύο τελευταία παιχνίδια και γι αυτό το λόγο είναι το φαβορί για τη νίκη. Πιστεύουμε ότι θα μπει και σήμερα δυνατά στο παιχνίδι και θα πάρει το πρώτο game (χάρτης). Την επιλογή αυτή τη βρίσκουμε σε απόδοση 1.63 στον Stoiximan.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.