Header Ads


Αδικείται η Μπελσίνα

Αδικείται η Μπελσίνα


Κείμενο του Λάμπρου Γκαραγκάνη στο foxbet.gr

Νέμαν Γκρόντνο - Μπελσίνα Μπόμπρουισκ (σέντρα στις 19:00): Μετά από 3 αγωνιστικές στη λευκορώσικη Premier League, η Μπελσίνα δικαίως μπορεί να χαρακτηριστεί ως η πλέον προβληματική ομάδα. Δίχως βαθμό, με τη χειρότερη άμυνα (5 γκολ) και με μόλις 1 τέρμα ενεργητικό. Η ήττα από την Γκοροντέγια εντός (0-1) ανέδειξε το ζήτημα που αντιμετωπίζει στην εκκίνηση αυτής της ιδιαίτερης, λόγω ιού, σεζόν. Ήταν ελαφρώς ανώτερη στο 1ο ημίχρονο, όπου δεν δέχτηκε καμία πίεση. Δημιούργησε ορισμένες στιγμές, αλλά δεν κατέγραψε τελική προσπάθεια που να αναγκάσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα Ντόβγκιαλο σε επέμβαση. Μία άσκοπη πρωτοβουλία κινήσεων είχε.

Μάθε περισσότερα για το goalbet bonus εδώ

Δέχτηκε το γκολ από απευθείας χτύπημα φάουλ και λανθασμένη αντιμετώπιση της φάσης του δικού της γκολκίπερ Καριτόνοβιτς. Καλύτερη στιγμή έως το 94', το κοντινό άστοχο σουτ του Σαλίμοβ στο 78'. Στα τελευταία δευτερόλεπτα του ματς ζήτησε πέναλτι για χέρι που ενδεχομένως να έγινε σε σουτ εντός περιοχής, στη συνέχεια της φάσης ο Γκλέμπκο -που είχε μπει ως αλλαγή- είχε δοκάρι για το 1-1! Καλώς τής μένει πικρή γεύση, διότι δεν απειλήθηκε και δέχτηκε 1 γκολ από στατική φάση ενώ ήταν ανώτερη. Η Νέμαν προέρχεται από το 0-0 στο Σόλιγκορσκ με τη Σαχτιόρ. Πιέστηκε πολύ, αφού οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι στο 1ο ημίχρονο και χαμένη εξ επαφής ευκαιρία στην αρχή του 2ου. Ισορρόπησε, αλλά στάθηκε και πάλι τυχερή στο 94'. Σε εκτέλεση φάουλ του Σάβτσιβκο η μπάλα σταμάτησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι του τερματοφύλακα Ντουντάρ. Ο βαθμός τής έκατσε καθαρά από θέμα τύχης.

Τι σκέφτομαι: Μπορεί η απόσταση των 4 βαθμών σε 3 αγωνιστικές να δείχνει ότι υπάρχει διαφορά δυναμικότητας, αλλά η Μπελσίνα δεν είναι τόσο πίσω. Τα ματς στη Λευκορωσία γίνονται με ελάχιστο κόσμο, οπότε στο Γκρόντνο δεν θα συναντήσει καμιά καυτή ατμόσφαιρα! Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν ότι μπορούν να αρχίσουν να συνδέονται με τα αντίπαλα δίχτυα. Υπό αυτήν την έννοια, το G/G έχει μία σχετική αξία αφού η Νέμαν δίνεται μεγάλο φαβορί για τη νίκη οπότε θα χρειαστεί να σκοράρει για να το επιβεβαιώσει. Για σημείο δεν θα υπάρξει επιλογή, παρά μόνο η διαπίστωση ότι οι αποδόσεις αδικούν λιγάκι την Μπελσίνα.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.