Header Ads


Τα δεδομένα για την παραμονή του Αραούχο στην ΑΕΚ!

Τα δεδομένα για την παραμονή του Αραούχο στην ΑΕΚ!


Καμία οριστική απόφαση ακόμη από πλευράς ΑΕΚ για το μέλλον του Αργεντινού. Ποιοι παράγοντες θα παίξουν ρόλο.
Ανοιχτό είναι ακόμη για την ΑΕΚ το θέμα του Σέρχιο Αραούχο. Βάσει της συμφωνίας που έγινε τον Ιούνιο με την Λας Πάλμας, η οψιόν αγοράς του έχει οριστεί στα 2,7 εκατ. ευρώ, ενώ αν αποφασιστεί να μην παραμείνει στην «Ένωση», θα πρέπει η τελευταία να καταβάλει 200.000 ευρώ στους Ισπανούς.
Σύμφωνα με την «Ώρα», αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει καμία οριστική απόφαση για το μέλλον του «Τσίνο». Από τη μια είναι δεδομένη η αξία του ποδοσφαιριστή, αλλά και η μεγάλη επιθυμία του να παραμείνει στην ομάδα, ωστόσο υπάρχουν και άλλες παράμετροι.

Το ποσό των 2,7 εκατ. ευρώ που καλείται να πληρώσει η ΑΕΚ δεν είναι καθόλου αμελητέο, ειδικά μετά τα νέα οικονομικά δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί απανταχού λόγω της πανδημίας.

Συνεπώς δεν είναι καθόλου απίθανη μια επαναδιαπραγμάτευση των δύο κλαμπ με στόχο να βρεθεί η χρυσή τομή σε ένα ποσό μικρότερο από ό,τι έχει αρχικά συμφωνηθεί. Άλλωστε και στη Λας Πάλμας γνωρίζουν πως είναι μάλλον αδύνατο να βρουν τέτοια χρήματα για τον 28χρονο άσο αλλού, ενώ το κλαμπ ήδη αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα και θα είναι δυσβάσταχτο για την ομάδα από τα Κανάρια να πληρώνει περίπου 1,2 εκατ. ευρώ το χρόνο τον Αραούχο (αντίθετα οι αποδοχές του στην ΑΕΚ είναι περίπου 700.000 ευρώ).

Από εκεί και πέρα, μένει να φανεί τι έχει στο μυαλό του ο Μάσιμο Καρέρα για την ΑΕΚ της νέας περιόδου.

Ο Ιταλός τεχνικός περίμενε τα playoffs για να αποκτήσει μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα για τον Αραούχο, ενώ σε όλη αυτή την εξίσωση μπαίνει και η υπόθεση του Νέλσον Ολιβέιρα, που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι του 2021 και λέγεται πως αν η ΑΕΚ δεν μπορέσει να τον ανανεώσει, θα επιδιώξει να τον πουλήσει.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.