Header Ads


Τα «κιτρινόμαυρα» συμβόλαια που λήγουν το καλοκαίρι!

Τα «κιτρινόμαυρα» συμβόλαια που λήγουν το καλοκαίρι!


Τα συμβόλαια έξι ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ, φτάνουν στο τέλος τους - Θα πρέπει η "Ένωση" να τους ανανεώσει ή ν΄αναζητήσει νέους στην θέση τους!
Η πανδημία του Κορωνοϊού, έχει επηρεάσει λίγο έως πολύ τα πάντα στην καθημερινότητα μας και όπως είναι απόλυτα λογικό και το ποδόσφαιρο δεν θα μπορούσε ν΄αποτελεί εξαίρεση.
Στην ΑΕΚ υπάρχουν τα συμβόλαια έξι ποδοσφαιριστών που λήγουν πολύ σύντομα και θα πρέπει να δουν αν θα προχωρήσουν στην ανανέωση τους, ή εάν θα πρέπει να αποκτήσουν άλλους ποδοσφαιριστές στην θέση τους.

Βέβαια, στην παρούσα φάση, την στιγμή που κανείς δεν γνωρίζει αν και πότε θα ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα, και ο προγραμματισμός όλων των ομάδων, είναι στον αέρα.

Τα ονόματα των έξι ποδοσφαιριστών, των οποίων τα συμβόλαια τελειώνουν είναι οι: Ντμίτρο Τσιγκρίνσι, Νταμιάν Σιμάνσκι, Σέρχιο Αραούχο, Βίκτωρας Κλωναρίδης, Νίκλας Χουλτ και Όγκνιεν Βράνιες. 

Ο 30χρονος Βόσνιος αμυντικός, με 16 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και ένα γκολ, ανήκει στην Άντερλεχτ και για να τον αποκτήσει η «Ένωση» θα πρέπει να καταβάλει 2 εκατομμύρια ευρώ.

  • Ο Βράνιες, θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην αγαπημένη του ομάδα και θα έχει συζητήσεις με τους ανθρώπους του Βελγικού συλλόγου, μήπως και οι απαιτήσεις τους μειωθούν και μπορέσει να παραμείνει στην «Ένωση». 
  • Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, ενδεχομένως να καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για να επεκτείνει το συμβόλαιο του κατά ένα χρόνο με την ΑΕΚ.  Ο 34χρονος αμυντικός, είναι ιδιαίτερα αγαπητός αλλά και επαγγελματίας, όμως οι τραυματισμοί του δεν τον έχουν αφήσει να προσφέρει όσο θα ήθελε. Ωστόσο έχει αγωνιστεί σε 14 ματς με 1 γκολ. Να θυμίσουμε πως έχει αποκτηθεί και ο Ζίγκα Λάτσι, που θεωρείται σπουδαίο ταλέντο και μπορεί να μάθει πολλά από τον έμπειρο Τσιγκρίσνκι αλλά δεν δείχνει έτοιμος 100% να πάρει στην πλάτη του την άμυνα της ΑΕΚ. 
  • Ο Νίκλας Χουλτ θα είναι ένας ακόμη παίκτης από την αμυντική γραμμή της «ένωσης» που το συμβόλαιο του τελειώνει το καλοκαίρι και έπειτα θα είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί την μεταγραφή του σε όποια ομάδα επιθυμεί. Κανείς δεν γνωρίζει μέχρι στιγμής με βεβαιότητα, αν ο παίκτης θέλει να παραμείνει και φυσικά αν η ΑΕΚ θέλει να τον διατηρήσει στο ρόστερ της. 
  • Αν φυσικά δεν ανανεωθεί το συμβόλαιό του, τότε η «ένωση» θα πρέπει να ψάξει για ένα ακόμη αριστερό μπακ, καθώς σε αυτή τη θέση θα έχει μόνο τον Έλντερ Λόπες.     
  • Ο Ντάμιαν Σιμάνσκι, ήρθε με την μορφή δανεισμού, ωστόσο στα επτά παιχνίδια που πρόλαβαν οι άνθρωποι της ΑΕΚ να τον δουν ν΄αγωνίζεται, οι εντυπώσεις που άφησαν ήταν κάτι παραπάνω από θετικές. Για ν΄αποκτηθεί, θα πρέπει οι «κιτρινόμαυροι να καταβάλουν στην ομάδα του 1.5 εκατομμύρια ευρώ. Η λογική λέει, πως οι άνθρωποι της ΑΕΚ θα προχωρήσουν στην μεταγραφή αυτή και έτσι θα υπάρχει στο ρόστερ ένα ικανό αμυντικό χαφ. 
  • Ο Σέρχιο Αραούχο, έκανε τα πάντα και πίεσε όσο μπορούσε την ομάδα του, ώστε ν΄αποκτηθεί έστω και με τη μορφή δανεισμού αρχικά, από την ΑΕΚ. Η επιθυμία του έγινε πραγματικότητα όμως πλέον για να παραμείνει στην Ελλάδα, θα πρέπει η «Ένωση» να καταβάλει 2.7 εκατομμύρια ευρώ για να τον κάνει ολότελα δικό της. Ο Σέρχιο Αραούχο, έδειξε πως μπορεί να βοηθήσει, πως του ταιριάζει η ομάδα, ενώ η ΑΕΚ στο πρόσωπο του έχει βρει ένα ικανό σκόρερ! Ο «γάμος» είναι αρκετά πιθανός.
  • Ο Βίκτωρας Κλωναρίδης τον Ιούνιο θα μπορεί και αυτός να διαπραγματευτεί την μεταγραφή του σε όποια ομάδα επιθυμεί, εκτός αν η ΑΕΚ του κάνει πρόταση ανανέωσης. Οι συμμετοχές του στο πρωτάθλημα φέτος ήταν μόλις 6 έχοντας σκοράρει μάλιστα 2 φορές, όμως ουδείς μπορεί να πει με σιγουριά, αν ο Μάσιμο Καρέρα θα τον ήθελε, ή όχι στο ρόστερ από τη νέα σεζόν.
  • Εν κατακλείδι, η ΑΕΚ θα  πρέπει να ενισχυθεί κυρίως στην άμυνα, καθώς αν δεν ανανεώσει ο Τσιγκρίνσι, αν δεν αποκτηθεί ο Βράνιες και αποχωρήσει ο Χουλτ, τότε η ΑΕΚ θα έχει κενό στην άμυνα. 
  • Ο Σιμάνσκι, έχει δείξει πως μπορεί να κάνει τη διαφορά ως αμυντικό χαφ ενώ ο Αραούχο αποτελεί σημείο αναφοράς στην επίθεση της ΑΕΚ, καθώς συνεργάζεται θαυμάσια με Λιβάια και Ολιβέιρα. Ο Κλωναρίδης αποτελεί ερωτηματικό αν θα παραμείνει η όχι και αν βέβαια θέλει να βρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής, ενδέχεται να βρεθεί σε άλλη ομάδα. 


Τα πράγματα βέβαια δεν είναι τόσο απλά, καθώς κανείς δεν γνωρίζει αν το πρωτάθλημα θα τελειώσει, πότε θα τελειώσει και πως θα εξελιχθούν τα πάντα σε όλους τους τομείς.

Το πιο σημαντικό, είναι άπαντες να είμαστε υγιείς και η πανδημία αυτή να τελειώσει γρήγορα, ώστε να επιστρέψουμε στην καθημερινότητά μας.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.