Header Ads


Ντ’ Αμίκο: «Ο Καρέρα εμπνέει τον σεβασμό στους παίκτες της ΑΕΚ, θα πετύχει σπουδαία πράγματα»

Ντ’ Αμίκο: «Ο Καρέρα εμπνέει τον σεβασμό στους παίκτες της ΑΕΚ, θα πετύχει σπουδαία πράγματα»


Σίγουρος για τις μελλοντικές επιτυχίες του Μάσιμο Καρέα δήλωσε ο Αντρέα Ντ’ Αμίκο, με τον ατζέντη του προπονητή της ΑΕΚ να αναφέρεται στο χάρισμα του πελάτη του και τις φήμες περί επαναπατρισμού του.
Σε συνέντευξη που παραχώρησε μέσω Ιnstagram στον συμπατριώτη του δημοσιογράφο, Νικολό Σκίρα, ο Αντρέα Ντ' Αμίκο αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στον Μάσιμο Καρέρα, με τον εκπρόσωπο του προπονητή της ΑΕΚ να πλέκει το εγκώμιο του πελάτη του.
«Έπειτα από χρόνια στο πλευρό του Αντόνιο Κόντε, έφερε την Σπαρτάκ Μόσχας ξανά στην κατάκτηση του ρωσικού πρωταθλήματος μετά από 18 χρόνια. Τώρα τα πηγαίνει πολύ καλά στην Ελλάδα με την ΑΕΚ. Δουλεύει σκληρά και έχει ένα χάρισμα», είπε αρχικά ο Ντ’ Αμικό.

Και πρόσθεσε: «Είναι πολύ ισχυρός και εμπνέει τον σεβασμό στους παίκτες. Είμαι πεπεισμένος ότι θα πετύχει σπουδαία πράγματα και τους επόμενους μήνες διάφορες ομάδες θα ρωτήσουν γι’ αυτόν».

Παράλληλα, ερωτηθείς για το αν υπάρχει ενδιαφέρον κάποιας ομάδας της Serie A για τον Καρέρα, ο Ιταλός ατζέντης σημείωσε: «Υπάρχουν κάποιες φήμες, αλλά όχι κάτι συγκεκριμένο».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.