Header Ads


Unlabelled Ο Μπάρκας «χαλάει» την μεταγραφή του Σα!

Ο Μπάρκας «χαλάει» την μεταγραφή του Σα!


Πώς μπορεί ο Έλληνας τερματοφύλακας να τη... φέρει στον Πορτογάλο του Ολυμπιακού!
Ασχέτως αν βρισκόμαστε στο μέσο της πανδημίας του κορωνοϊού που έχει κάνει το ποδόσφαιρο να σταματήσει, τα μεταγραφικά σενάρια δεν σταματούν, καθώς οι ομάδες σχεδιάζουν την επόμενη ημέρα, όταν θα επανέλθει η κανονικότητα.

Κατεβάστε δωρεάν 21 Wallpapers της ΑΕΚ!

Ο Ζοσέ Σα αποτελεί ένα από τα πρόσωπα των ημερών, με το όνομα του να ακούγεται έντονα στα μεταγραφικά ρεπορτάζ ευρωπαϊκών ομάδων.

Μεταξύ αυτών είναι και η Ρεάλ Μπέτις, η οποία δεδομένα θα "ψαχτεί" για την απόκτηση τερματοφύλακα το καλοκαίρι. Το ενδιαφέρον της Μπέτις για τον Σα έγινε γνωστό, με την ισπανική ομάδα να πραγματοποιεί διερευνητική επαφή για τον Πορτογάλο γκολκίπερ, ο οποίος κάνει καταπληκτική σεζόν με τη φανέλα του Ολυμπιακού.


Ωστόσο, αυτό που δεν γνωστοποιήθηκε ευρέως είναι πως η ισπανική ομάδα "ψάχτηκε" για μια ακόμα μια περίπτωση τερματοφύλακα από την Ελλάδα.

Ο λόγος για τον Βασίλη Μπάρκα, καθώς πληροφορίες από έμπιστες πηγές αναφέρουν πως οι Ανδαλουσιανοί ρώτησαν για τον γκολκίπερ της ΑΕΚ, βάζοντάς τον επίσης στη λίστα των υποψηφίων για τον "άσσο"!

Ο Έλληνας πορτιέρε ακούγεται ως στόχος ευρωπαϊκών σχεδόν σε κάθε μεταγραφική περίοδο από την ημέρα που καθιερώθηκε κάτω από τα γκολπόστ της Ένωσης. Πιο πρόσφατο παράδειγμα είναι αυτό της γαλλικής Μονπελιέ, που ήθελε τον παίκτη τον Ιανουάριο και φέρεται έτοιμη να επανέλθει γι' αυτόν το καλοκαίρι.

Όπως φαίνεται, ο διεθνής άσος "τσεκάρεται" και στην Ισπανία. Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον η συνέχεια στην υπόθεση και το αν η Μπέτις θα προχωρήσει περισσότερο το "φλερτ" με τον Σα ή τον Μπάρκα, μιας και είναι δεδομένο πως ρίχνει ματιές στην Ελλάδα για την ενίσχυσή της.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.