Header Ads


Ολλανδία: Τέλος η σεζόν με απόφαση του πρωθυπουργού!

Ολλανδία: Τέλος η σεζόν με απόφαση του πρωθυπουργού!


Ο Ολλανδός πρωθυπουργός, Μαρκ Ρούτε, έβαλε επί της ουσίας τέλος στη φετινή σεζόν για τη χώρα του. 
Όπως ξεκαθάρισε, δεν θα γίνει κανένας αγώνας, με θεατές ή χωρίς, έως την 1η Σεπτεμβρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Πανελλήνιες 2020: Η επικρατέστερη ημερομηνία
 Άρση μέτρων: Πότε θα ανοίξουν τα σχολεία!
Καταργείται το μήνυμα στο 13033:  Πώς θα βγαίνουμε έξω, ποιοι οι  νέοι κανόνες!


Την ώρα που η UEFA ξεκαθαρίζει προς πάσα κατεύθυνση πόσο σημαντικό είναι να ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα, ο Ολλανδός πρωθυπουργός, Μαρκ Ρούτε, έβαλε επί της ουσίας τέλος στη φετινή σεζόν για τη χώρα του. Όπως ξεκαθάρισε, δεν θα γίνει κανένας αγώνας, με θεατές ή χωρίς, έως την 1η Σεπτεμβρίου.

Η αναστολή των αγώνων στην Ολλανδία ίσχυε έως την 1η Ιουνίου, αλλά τώρα επεκτάθηκε άλλους τρεις μήνες. "Δεν θα υπάρχει επαγγελματικό ποδόσφαιρο μέχρι τη 1 Σεπτεμβρίου" ανέφερε ο Μαρκ Ρούτε την Τρίτη (21/4) σε συνέντευξη Τύπου που αφορούσε στα μέτρα για τον κορονοϊό.

Η Eredivisie είχε διακοπεί μετά την ολοκλήρωση της 25ης αγωνιστικής. Άγιαξ και Άλκμααρ βρίσκονται στην 1η θέση με 56 βαθμούς, με τον Αίαντα να έχει καλύτερο συντελεστή τερμάτων. Τρίτη είναι η Φέγενορντ με 50 βαθμούς.

Υπενθυμίζεται ότι ανάλογη απόφαση περί διακοπής του πρωταθλήματος είχε πάρει τον Μάρτιο και το Βέλγιο, με αποτέλεσμα να αντιδράσει η UEFA και να απειλήσει τις ενώσεις - μέλη της πως με αυτόν τον τρόπο κινδυνεύει η συμμετοχή των ομάδων τους στις διεθνείς διοργανώσεις για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.