Header Ads


ΑΕΚ: «Να βγούμε υγιείς και να ζήσουμε αυτό που κάποιοι έλεγαν ουτοπία»

ΑΕΚ: «Να βγούμε υγιείς και να ζήσουμε αυτό που κάποιοι έλεγαν ουτοπία»


Μήνυμα συμπαράστασης στους φιλάθλους της, καλώντας τους να κάνουν ό,τι χρειάζεται για να μείνουν υγιείς και να ζήσουν όλοι μαζί το όνειρο της «Αγια-Σοφιάς», έστειλε η ΑΕΚ.
Κάλεσμα στον κόσμο της να περάσει τις δύσκολες στιγμές που βιώνουμε όλοι με τη θετική σκέψη του νέου γηπέδου έκανε η ΑΕΚ.

Η «Ένωση» πόσταρε στο instagram ένα κολάζ φωτογραφιών από την πρόοδο των έργων στην «Αγια-Σοφιά» και έγραψε χαρακτηριστικά:

«Έχουμε πολλά πράγματα να θυμηθούμε σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση που βιώνουμε!

Από τις εκσκαφές και τα έργα αντιστήριξης μέχρι το σκέπαστρο και τις πρώτες εργασίες για την υπογειοποίηση.

Από τότε που απλά φανταζόμασταν μέχρι σήμερα που βλέπουμε το όνειρο εκατομμυρίων ανθρώπων να έχει πάρει την τελική του μορφή!

Μέσα από φωτογραφίες σπάνιες και αδημοσίευτες! Για να περάσει και πάλι η ιστορία μπροστά από τα μάτια μας!

Όσο περιμένουμε να βγούμε νικητές και υγιείς από αυτή την πρωτοφανή συγκυρία και όσο μετράμε αντίστροφα για να ζήσουμε αυτό που κάποιοι προσπαθούσαν να μας πείσουν ότι αποτελεί ουτοπία…»



Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Έχουμε πολλά πράγματα να θυμηθούμε σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση που βιώνουμε! Από τις εκσκαφές και τα έργα αντιστήριξης μέχρι το σκέπαστρο και τις πρώτες εργασίες για την υπογειοποίηση. Από τότε που απλά φανταζόμασταν μέχρι σήμερα που βλέπουμε το όνειρο εκατομμυρίων ανθρώπων να έχει πάρει την τελική του μορφή! Μέσα από φωτογραφίες σπάνιες και αδημοσίευτες! Για να περάσει και πάλι η ιστορία μπροστά από τα μάτια μας! Όσο περιμένουμε να βγούμε νικητές και υγιείς από αυτή την πρωτοφανή συγκυρία και όσο μετράμε αντίστροφα για να ζήσουμε αυτό που κάποιοι προσπαθούσαν να μας πείσουν ότι αποτελεί ουτοπία... ?? #aekfc #ourhome #ourland #ourhistory #ourcity #agiasofia #neafiladelfia #weareback #μένουμε_σπίτι
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΑΕΚ ATHENS FC (@aekfc_official) στις
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.