Header Ads


Αραούχο: «Ονειρικό να μπω στην «Αγιά Σοφιά»

Αραούχο: «Ονειρικό να μπω στην «Αγιά Σοφιά»


Ο Σέρχιο Αραούχο άνοιξε την καρδιά του και μίλησε για την αγαπημένη του ΑΕΚ σαν γνήσιος Ενωσίτης.
Μια συνέντευξη στην εφημερίδα «Live Sport» γεμάτη συναίσθημα από τον «Τσίνο» - Τι λέει για Μανόλο Χιμένεθ, Μάσιμο Καρέρα, το μέλλον του αλλά και όσα ζει και όσα θέλει να ζήσει στην ΑΕΚ.

Αναλυτικά ο Σέρχιο Αραούχο μίλησε:

Για την κατάσταση που έχει φέρει ο κορωνοϊός και την καραντίνα: «Το να είσαι μόνος και σου και κλεισμένος στο σπίτι είναι πολύ σκληρό. Το μόνο που κάνω είναι να παίζω PlayStation και να κανω προπόνηση. Ακολουθώ το πρόγραμμα που μας έχει σταλεί από τους ανθρώπους του τεχνικού επιτελείου και βγαίνω από το σπίτι μόνο όταν είναι μέρα για το τρέξιμο.

Είναι  περίπλοκο να είσαι στο σπίτι και να κάνεις προπόνηση μόνος. Όλη μου τη ζωή κάνω προπόνηση με τους συμπαίκτες μου και είναι πολύ δύσκολο. Οφείλουμε όμως να προσαρμοστούμε στα δεδομένα που υπάρχουν και σε μια κατάσταση που είναι πρωτόγνωρη για όλους. Αυτό που μετράει είναι όλος ο κόσμος να μείνει υγιής. Πιστεύω ότι σύντομα θα βρεθούμε και πάλι όλοι μαζί».


Για το αν βλέπει το μέλλον του στην ΑΕΚ ή στην Λας Πάλμας: «Το να σκέφτομαι το μέλλον μου αυτή τη στιγμή είναι λίγο πολύπλοκο. Δεν ξέρω τι μπορεί να συμβεί και πως μπορούν να διαμορφωθούν τα δεδομένα γιατί η περίσταση με όλα όσα συμβαίνουν είναι αρκετά μπερδεμένη. Δεν μπορώ να γνωρίζω για παράδειγμα αν η Λας Πάλμας θα δεχθεί έναν νέο δανεισμό ή κάτι άλλο ή τι άλλο πρόκειται να συμβεί. Αφήνω το χρόνο να ξεκαθαρίσει τα πράγματα και περιμένω να δω πως θα εξελιχθούν».

Για το αν θέλει να αγωνιστεί στην «Αγιά Σοφιά»: «Φυσικά και θα ήθελα να μπω στην «Αγιά Σοφιά», θα είναι κάτι ονειρικό. Το βλέπω να χτίζεται και είναι πραγματικά υπέροχο. Με αυτό το γήπεδο η ΑΕΚ θα γίνει πολύ δυνατή, θα δημιουργηθούν νέα δεδομένα και φυσικά θα αποκτήσει μια πολύ σκληρή έδρα όπου θα μπορεί να κερδίζει πάρα πολλά παιχνίδια. Μακάρι στα εγκαίνια να το γιορτάσουμε με έναν τίτλο ή με μια άλλη σημαντική διάκριση για την ομάδα».

Για τον Μάσιμο Καρέρα και τις διαφορές του με τον Μανόλο Χιμένεθ: «Δεν μπορώ να μπω σε σύγκριση ανάμεσα σε δύο προπονητές που έχουν τα δικά τους χαρακτηριστικά. Ο Μανόλο με βοήθησε σε μια στιγμή της ζωής μου πολύ δύσκολη, με σήκωσε και με οδήγησε στη δόξα. Ο Καρέρα είναι ένας πολύ καλός προπονητής, έχει ξεκάθαρες ιδέες, ξέρει τι θέλει και πως να παίξει και γι αυτό η ομάδα έχει θετικά αποτελέσματα και νομίζω ότι ο προπονητής είναι ικανοποιημένος. Το σημαντικό είναι η ομάδα να πηγαίνει ολοένα και καλύτερα».

Για τις διαφορές της ομάδας που κατέκτησε το πρωτάθλημα με τη σημερινή: «Δεν μπορώ να μιλήσω για μεγάλες διαφορές γιατί συμπαίκτες μου είναι σχεδόν οι ίδιοι με όσους άφησα πίσω μου όταν έφυγα. Φυσικά έχουν φύγει κάποια παιδιά αλλά και πάλι μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Μακάρι να κατακτούσαμε και φέτος το πρωτάθλημα, αλλά σε κάθε περίπτωση είναι πολύ δύσκολο. Του χρόνου όμως μπορούμε να παλέψουμε για τον τίτλο και να είμαστε μια ομαδάρα και πάλι! Αυτή τη στιγμή ελπίζω να κατακτήσω σύντομα έναν τίτλο με την ΑΕΚ, ο πιο ορατός στόχος είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.