Header Ads


Η Μάιντς έρχεται για τον Γαλανόπουλο!

Η Μάιντς έρχεται για τον Γαλανόπουλο!


Η Μάιντς έρχεται για τον Γαλανόπουλο!
Ο Κώστας Γαλανόπουλος είναι έτοιμος να ανοίξει τα φτερά του για το εξωτερικό και η Μάιντς καραδοκεί για να τον αποκτήσει από την ΑΕΚ!

Κατεβάστε δωρεάν 21 Wallpapers της ΑΕΚ!

Ο 22χρονος Έλληνας άσος της Ένωσης μπαίνει στο τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του και οι μνηστήρες ολοένα και αυξάνονται, παρότι προέρχεται από μακρά απουσία λόγω του τραυματισμού του.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Sportime», η Μάιντς παρακολουθεί στενά την υπόθεση του Κώστα Γαλανόπουλου και καραδοκεί για να τον αποκτήσει. Κομβικό ρόλο στη μεταγραφή εφόσον προχωρήσει θα παίξει και ο γνωστός ατζέντης Πολ Κουτσολιάκος, με τις διασυνδέσεις του στη Γερμανία.

Μάλιστα, αξίζει να αναφέρει πως ο Ρόουβεν Σρέντερ, ο υπεύθυνος μεταγραφών της Μάιντς, χαρακτηρίζει τον Γαλανόπουλο ως μια «value for money» μεταγραφή.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η εφημερίδα, οι άνθρωποι της Μάιντς θεωρούν πως η μεταγραφή μπορεί να κλείσει με 1,5 εκατ. ευρώ συν ένα ποσοστό μεταπώλησης, με την δική μας εκτίμηση να αναφέρει πως δύσκολα η ΑΕΚ θα μπει στη διαδικασία να συζητήσει μια πώληση με ένα τέτοιο ποσό, θα απαιτηθεί τουλάχιστον ο διπλασιασμός της τιμής.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.