Header Ads


Καρέρα: «Εύχομαι να επιστρέψουμε στη δράση το συντομότερο δυνατό!»

Καρέρα: «Εύχομαι να επιστρέψουμε στη δράση το συντομότερο δυνατό!»


Ο Μάσιμο Καρέρα μίλησε στο «Sportitalia» για την κατάσταση στην Ελλάδα με τον κορωνοϊό, ενώ αναφέρθηκε και στον Κόντε, τον Λαουτάρο Μαρτίνες αλλά και τον Ικάρντι.
Ο προπονητής της ΑΕΚ φιλοξενήθηκε στον αέρα της τηλεοπτικής εκπομπής στο «Sportitalia» ζωντανά από την Αθήνα.

Αναλυτικά ο Μάσιμο Καρέρα μίλησε στο Sportitalia για:

Για την κατάσταση στην Ελλάδα: «Στην Ελλάδα έχει διακοπεί το πρωτάθλημα, όπως και οι προπονήσεις. Περιμένουμε το νέο Δ.Σ της Λίγκας για να επανεξετάσει την κατάσταση. Εύχομαι να επιστρέψουμε στη δράση το συντομότερο δυνατό».

Το Μπέργκαμο: «Δυστυχώς το Μπέργκαμο είναι μία από τις πόλεις που χτυπήθηκαν πιο πολύ, επειδή γνωρίζω όμως την ιδιοσυγκρασία των κατοίκων θα επιστρέψουν δριμύτεροι»

Τον Λαουτάρο Μαρτίνες: «Σίγουρα μιλάμε για μεγάλο επιθετικό, το έδειξε κι αυτή τη σεζόν. Ο Γκριεζμάν επίσης σκοράρει και δίνει ασίστ. Είναι φυσιολογικό για μια ομάδα σαν την Ίντερ να θέλει την ανταλλαγή. Το παιχνίδι του Κόντε έχει εκτοξεύσει τον Μαρτίνες. Εάν φύγει, θα ταίριαζε περισσότερο ο Γκριεζμάν από τον Ομπαμεγιάνγκ».

Τον Ικάρντι: «Θα πρέπει να τελειώσει η κατάσταση με τον κορονοϊό για να μιλήσουμε για μεταγραφές».

Τον Κόντε: «Θα πρέπει να είναι ικανοποιημένος, κάνει πολύ καλή δουλειά. Η Ίντερ είναι μια ομάδα που χτίζεται»

Την επιστροφή δράσης στην Ιταλία: «Δεν είναι μια απλή κατάσταση. Δεν ξέρω εάν θα είναι εφικτή και πότε, αλλά θα ήταν ωραίο να τελειώσει το πρωτάθλημα ακόμη και τον Οκτώβριο ή το Νοέμβριο».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.