Header Ads


Η παρακάμερα του ΑΕΚ-Άρης (VIDEO)

Η παρακάμερα του ΑΕΚ-Άρης (VIDEO)



Η νίκη της ΑΕΚ επί του Αρη από άλλη… ματιά!

Η ΑΕΚ έκανε ένα μεγάλο βήμα για την πρόκρισή της στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Τον πέμπτο διαδοχικό. Η Ενωση νίκησε 2-1 τον Αρη το βράδυ της Τετάρτης στο ΟΑΚΑ. Σε ένα παιχνίδι με πάθος και μεγάλη ένταση, ο Δικέφαλος ήταν σαφώς ανώτερος, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες και θα μπορούσε να έχει πετύχει κι άλλα γκολ. Την ίδια στιγμή που οι φιλοξενούμενοι μετά βίας προβλημάτισαν τον Παναγιώτη Τσιντώτα.

Μόλις στο 2’ ο Σέρχιο Αραούχο είδε τη μπάλα να σταματά στο δοκάρι έπειτα από κοντινή κεφαλιά του, ενώ στο 8’ ο Πέτρος Μάνταλος υποδέχθηκε εξαιρετική πάσα του Μάρκο Λιβάια και με διαγώνιο σουτ άνοιξε το σκορ. Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 11’, όταν ο Γκάμα εκτέλεσε εύστοχα πέναλτι που κέρδισε ο Λάρσον, σε φάση που μπέρδεψε τα πόδια του με αυτά του Σβάρνα μέσα στην περιοχή. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Όγκνιεν Βράνιες στο 57’ με κεφαλιά, έπειτα από κόρνερ του Βέρντε.

Πρέπει να σημειωθεί ότι πριν από την έναρξη του αγώνα προβλήθηκε ένα βίντεο στη μνήμη του Κώστα Βουτσά, που έφυγε από τη ζωή, ενώ οι δύο ομάδες και ο κόσμος στις εξέδρες κράτησαν ενός λεπτού σιγή προς τιμήν του.

Δείτε όσα έγιναν στο ΟΑΚΑ μέσα από την κάμερα του AEK TV:



*enwsi.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.