Header Ads


Κορονοϊός: Καβγάδες πολιτών με αστυνομικούς στη Θεσσαλονική επειδή τους ζήτησαν να μείνουν στα σπίτια τους (vid)

Κορονοϊός: Καβγάδες πολιτών με αστυνομικούς στη Θεσσαλονική επειδή τους ζήτησαν να μείνουν στα σπίτια τους (vid)


Ορισμένοι αγνοούν τις οδηγίες των ειδικών και τα μέτρα για περιορισμό της κυκλοφορίας λόγω του κορονοϊού, ενώ αντιδρούν και στις συστάσεις των αστυνομικών.
Στη Θεσσαλονίκη, στον πεζόδρομο της Περαίας, αστυνομικοί έκαναν συστάσεις σε πολίτες που είχαν βγει έξω να επιστρέψουν στα σπίτια τους και να μην κυκλοφορούν άσκοπα λόγω του κορονοϊού.

Όπως ενημέρωσε ο δήμαρχος Θερμαϊκού Γιώργος Τσαμασλής, ορισμένοι δεν δίστασαν να μαλώσουν με αστυνομικούς που τους ζήτησαν να επιστρέψουν στα σπίτια τους.

«Ανευθυνότητα, προσπαθεί η αστυνομία να απομακρύνει τους πολίτες που βγήκανε περίπατο στον πεζόδρομο Περαίας, αλλά οι πολίτες δείχνοντας ανευθυνότητα συμπλέκονται ακόμα και με την αστυνομία, σας παρακαλώ Εφαρμόστε με απόλυτη ευλάβεια τα μέτρα της κυβέρνησης, είναι για το καλό μας», ανέφερε ο δήμαρχος Θερμαϊκού σύμφωνα με το voria.gr.

Υπενθυμίζεται ότι στην παραλία της Θεσσαλονίκης, μεικτό κλιμάκιο της δημοτικής αστυνομίας και της ΕΛ.ΑΣ. έκανε έκκληση στους πολίτες να μην κυκλοφορούν άσκοπα και να παραμένουν στα σπίτια τους.


Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.