Header Ads


Ο Ντάιερ όρμηξε στις εξέδρες και έψαχνε οπαδό! (vid)

Ο Ντάιερ όρμηξε στις εξέδρες και έψαχνε οπαδό! (vid)


Με τον αποκλεισμό της Τότεναμ από τη Νόριτς στα πέναλτι, στον 5ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας, ο Έρικ Ντάιερ αντιλήφθηκε πως στην εξέδρα ο αδερφός του είχε μπλέξει σε καυγά με οπαδό που τον έβριζε και όρμηξε για να τον βρει! 



Τα «σπιρούνια» του Μουρίνιο αποκλείστηκαν με το τελικό 3-2 στη διαδικασία από την άσπρη βούλα μετά το 1-1 της κανονικής διάρκειας του αγώνα και της παράτασης στο ματς της Τετάρτης στο Tottenham Hotspur Stadium.

Με την ολοκλήρωση των πέναλτι, ο Έρικ Ντάιερ αντίκρισε τον αδερφό του να έχει μπλέξει σε καυγά και όρμηξε στην εξέδρα ανεβαίνοντας τις θέσεις των καθισμάτων για να φτάσει στο σημείο που ήθελε και να τα βάλει με τον οπαδό που είχε βρίσει εκείνον και την οικογένειά του!

«Ως επαγγελματίες που είμαστε δεν μας επιτρέπονται τέτοιες αντιδράσεις, αλλά νομίζω ότι σε τέτοιες συνθήκες αυτό θα το κάναμε όλοι... Όταν κάποιος βρίζει την οικογένειά σου και τον μικρότερο αδερφό σου, νομίζω ότι ο Έρικ έκανε αυτό που όλοι μας θα κάναμε, αλλά που ως επαγγελματίες δεν επιτρέπεται», είπε ο Ζοσέ Μουρίνιο για το περιστατικό! 



Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.