Header Ads


«Βόμβα» του Guardian: «Μέχρι την άνοιξη του 2021 ο κορωνοϊός, θα νοσήσει το 80% των Άγγλων πολιτών»

«Βόμβα» του Guardian: «Μέχρι την άνοιξη του 2021 ο κορωνοϊός, θα νοσήσει το 80% των Άγγλων πολιτών»


Σύμφωνα με τον «Guardian» και κυβερνητικές πηγές που επικαλείται στο εν λόγω... σοκαριστικό άρθρο, ο κορωνοϊός αναμένεται να παραμείνει στην Αγγλία μέχρι την άνοιξη του 2021.
Σοκαριστικό δημοσίευμα από τον «Guardian».

Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει το γνωστό βρετανικό Μέσο, στο οποίο επικαλείται κυβερνητικές πηγές, ο κορωνοϊός αναμένεται να... παραμείνει στην Αγγλία μέχρι την άνοιξη του 2021.

Αυτό αναμένεται να επηρεάσει το 80% των Άγγλων πολιτών οι οποίοι αναμένεται να προσβληθούν από τον κορωνοϊό, ενώ όπως υποστηρίζεται στο άρθρο κοντά στους 7,9 εκατ. ανθρώπους θα χρειαστούν νοσηλεία λόγω του ιού.

Το έγγραφο το οποίο επικαλούνται πως έχουν δει δημοσιογράφοι του «Guardian», προέρχεται από τα χέρια των ανθρώπων που χειρίζονται τα θέματα υγείας σε ολόκληρη την Μεγάλη Βρετανία και όσα αναγράφονται σε αυτό, αποτελούν τις εκτιμήσεις τους.

Συγκεκριμένα στο έγγραφο αναφέρονται τα παρακάτω: «Κοντά στο 80% του πληθυσμού αναμένεται να επηρεαστούν από τον κορωνοϊό τους επόμενους 12 μήνες και πάνω από το 12% (7,9 εκατ. ανθρώπων) ίσως χρειαστούν νοσηλεία».

Σε όλα αυτά αναφέρεται και η σκέψη της κυβέρνησης για το πόσο σοβαρά μπορεί να επηρεάσει ο ιός τόσο την υγεία των απλών πολιτών, όσο και ανθρώπων που βρίσκονται σε ορισμένες κρίσιμες υπηρεσίες όπως η αστυνομία, η πυροσβεστική και τα ΜΜΜ.

Το σχετικό έγγραφο αποκαλύπτει επίσης πως περίπου 500 χιλ. από τα 5 εκατ. ανθρώπων που θεωρούνται ζωτικής σημασίας γιατί εργάζονται σε βασικές υπηρεσίες και υποδομές ζωτικές σημασίας, θα είναι αδύναμα σε οποιαδήποτε στιγμή της επιδημίας που θα κρατήσει για τουλάχιστον δώδεκα μήνες ακόμη. Σε αυτά τα 5 εκατ. ανθρώπων, περιλαμβάνεται προσωπικό σε θέματα υγείας και επιστήμης όπως και στην κοινωνική μέριμνα.

Σημειώνεται επίσης πως το 10% των Άγγλων θα έχει ένα... μόνιμο βήχα κατά τη διάρκεια της 12μηνης πανδημίας που θα πλήξει την χώρα, ενώ άνθρωποι που εργάζονται στον τομέα της υγείας φέρεται να έχουν ενημερώσει ήδη τον Μπόρις Τζόνσον πως ο κόσμος που έχει τουλάχιστον βήχα, θα πρέπει να μπαίνει σε απομόνωση για επτά ημέρες.

Το εν λόγω έγγραφο φέρεται να συνεχίζει και να αναφέρει ακόμα:

-Η υγειονομική υπηρεσία δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τον τεράστιο αριθμό των ατόμων με συμπτώματα που πρέπει να δοκιμαστούν επειδή τα εργαστήρια είναι «υπό σημαντικές πιέσεις από τη ζήτηση».

-Από εδώ και στο εξής θα εξετάζονται οι άνθρωποι που είναι σοβαρά άρρωστοι, αυτοί που βρίσκονται ήδη στα νοσοκομεία και στις φυλακές και έχουν προσβληθεί από τον κορωνοϊό.

-Γίνεται λόγος για συνεχόμενη αύξηση των σοβαρών κρουσμάτων και για ασθενείς που θα τίθεται η ζωή τους σε κίνδυνο λόγω του κορωνοϊού, επισημαίνοντας πως μπορεί να οδηγήσει στον θάνατο περισσότερων από 500 χιλ. ανθρώπων.

Το άρθρο του «Guardian» συνεχίζει και καταλήγει, χρησιμοποιώντας τα παρακάτω στοιχεία. Αρχικά, χρησιμοποιεί ως δεδομένο το 1% θνησιμότητας, που επικαλούνται οι επιστήμονες, λόγω του κορωνοϊού. Εφόσον συμβεί αυτό και ο ιός υπάρχει μέχρι την άνοιξη του 2021, θα υπάρχουν 531.100 θάνατοι στην Αγγλία. Εάν πάρουμε ως δεδομένο το 0,6% ως ποσοστό θνησιμότητας που χρησιμοποιεί ο δρ.Κρις Γουάιτι, τότε ο αριθμός των θανάτων πέφτει στο 318.660.

Ο δρ. Γουάιτι την ίδια ώρα υποστηρίζει πως στις επόμενες 10-14 εβδομάδες αναμένεται να αυξηθούν ραγδαία τα κρούσματα στο Ηνωμένο Βασίλειο. Κάτι που σημαίνει πως ο ιός θα πιάσει το... peak του στα τέλη του Μάη και στις αρχές του Ιουνίου. Μετά από την κορύφωση, αναμένεται για περίπου 10 εβδομάδες να πέσουν κατακόρυφα τα νούμερα αλλά δεν πρόκειται να αγγίξουν ποτέ το μηδέν αφού ο κόσμος θα συνεχίσει να βρίσκεται στους δρόμους και θα υπάρξει μία... ανακύκλωση του ιού!
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.