Header Ads


Αναβολή σε όλες τις διοργανώσεις της FIBA

Αναβολή σε όλες τις διοργανώσεις της FIBA


Την αναβολή όλων των διοργανώσεων -που περιλαμβάνουν και το Basketball Champions League που αγωνίζεται η ΑΕΚ- μέχρι νεωτέρας ανακοίνωσε η FIBA.
Η έξαρση του κοροναϊού οδήγησε την FIBA στην απόφαση να αναβάλλει όλες τις διοργανώσεις της, από την Παρασκευή 13 Μαρτίου.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρθηκε στην ανακοίνωση, οι διοργανώσεις θα επιστρέψουν στη δράση όταν και αν το επιτρέψουν οι συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας.

Η εξέλιξη αυτή επηρεάζει την ΑΕΚ, που θα αντιμετωπίσει τη Νίμπουργκ στα προημιτελικά του Basketball Champions League, ενώ καθυστερούν και οι υποχρεώσεις της Εθνικής, σε Προολυμπιακό και "παράθυρα".

Η ανακοίνωση της FIBA:

«Γνωρίζοντας τη δεδομένη κατάσταση με την έξαρση του κορωνοϊού και προκειμένου να διαφυλάξουμε την υγεία και την ασφάλεια των παικτών, των προπονητών και των οπαδών, η FIBA ανακοινώνει πως όλες οι διοργανώσεις θα αναβληθούν από αύριο, Παρασκευή 13 Μαρτίου 2020.

Η FIBA θα συνεχίσει να ελέγχει την κατάσταση σε καθημερινή βάση και θα εξετάσει τις επιλογές για τη συνέχεια ή όχι των διοργανώσεων, όταν και αν οι περιστάσεις το επιτρέψουν».

*aek365.org
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.