Header Ads


Προς κεκλεισμένων των θυρών το Νίμπουρκ – ΑΕΚ

Προς κεκλεισμένων των θυρών το Νίμπουρκ – ΑΕΚ



Σύμφωνα με πληροφορίες η πρώτη «μάχη» των προημιτελικών του BCL ανάμεσα σε Νίμπουρκ και ΑΕΚ θα διεξαχθεί σε κλειστές πόρτες.

Η ΑΕΚ πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά του BCL, όπου θα αντιμετωπίσει τη Νίμπουρκ με μειονέκτημα έδρας. Η πρώτη «μάχη» των δύο ομάδων θα διεξαχθεί στην Τσεχία, καθώς η ομάδα του Ορέν Αμιέλ έχει πλεονέκτημα έδρας. Όμως, όλα δείχνουν πως η αναμέτρηση θα διεξαχθεί με απουσία φιλάθλων.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του SDNA το Game 1 των προημιτελικών αναμένεται να διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, όπως συνέβη και στο παιχνίδι της ΑΕΚ με την Βόννη στη Γερμανία. Η έξαρση του κορωνοϊού έχει θορυβήσει άπαντες στην διοργανώτρια αρχή του BCL η οποία παίρνει τα μέτρα της ώστε να προφυλαχθεί η υγεία των φιλάθλων αλλά και των αθλητών.

Έτσι, όλα δείχνουν πως η Ένωση θα ταξιδέψει στην Τσεχία για το παιχνίδι στην Kralovka Arena της Πράγας χωρίς να έχει τον κόσμο στο πλευρό της, όπως συνέβη στα προηγούμενα εκτός έδρας παιχνίδια της τη φετινή σεζόν, καθώς η έξαρση του κορωνοϊού μοιάζει με ανυπέρβλητο εμπόδιο.

*sdna.gr

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.