Header Ads


Φουλάρει για να «δέσει» τους δανεικούς η ΑΕΚ

Φουλάρει για να «δέσει» τους δανεικούς η ΑΕΚ


Δεδομένη η πρόθεση της ΑΕΚ να κρατήσει Βράνιες, Αραούχο και Σιμάνσκι. 
Άμεσα θα ξεκινήσει η ΑΕΚ τις συζητήσεις προκειμένου να διατηρήσει στις τάξεις της τους Όγκνιεν Βράνιες, Σέρχιο Αραούχο και Νταμιάν Σιμάνσκι.

Οι τρεις τους είναι δανεικοί, ωστόσο είναι σαφές πως η «Ένωση» θέλει να συνεχίσει τη συνεργασία μαζί τους, ενώ και η πλευρά των ποδοσφαιριστών έχει την ίδια πρόθεση.

Ο Ίλια Ίβιτς μπορεί να περιορίσει τα ταξίδια του λόγω της έξαρσης του κορωνοϊού, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα σταματήσει και τις επαφές εξ αποστάσεως. Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ έχει περισσότερη δουλειά με την περίπτωση του Βόσνιου αμυντικού, καθώς δεν υπάρχει οψιόν αγοράς από την Άντερλεχτ. Οι Βέλγοι, ασφαλώς, δεν ποντάρουν στον παίκτη μετά την περιπετειώδη συνεργασία τους, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα τον αφήσουν ελεύθερο και οι χειρισμοί που χρειάζονται είναι λεπτοί.

Πιο ξεκάθαρα είναι τα πράγματα για τους άλλους δύο. Για τον Σιμάνσκι υπάρχει οψιόν αγοράς 1,5 εκατ. ευρώ, ποσό που βάσει της συμφωνίας πρέπει να καταβληθεί εφάπαξ και χωρίς δόσεις στην Αχμάτ Γκρόζνι μέχρι το τέλος Μαΐου. Η ΑΕΚ φέρεται να επιθυμεί την αγορά του Πολωνού μέσου, αλλά θα επιδιώξει να κάνει έναν διακανονισμό για την καταβολή του ποσού σε δόσεις.

Όσο για τον Αραούχο, η Λας Πάλμας πρέπει να εισπράξει 2,7 εκατ. ευρώ για να αγοραστεί από την «Ένωση». Σε διαφορετική περίπτωση, η ΑΕΚ θα πρέπει να δώσει 200.000 ευρώ εφόσον δεν επιθυμεί να κρατήσει τον Αργεντινό.

*sport-fm.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.