Header Ads


Κορωνοϊός: Η ΔΟΕ είναι έτοιμη ν' αναβάλει τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Κορωνοϊός: Η ΔΟΕ είναι έτοιμη ν' αναβάλει τους Ολυμπιακούς Αγώνες


Τις επόμενες ώρες αναμένουμε την ανακοίνωση από την ΔΟΕ για την αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων του 2020. 
Θέμα χρόνου είναι πλέον η αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων που ήταν προγραμματισμένοι να διεξαχθούν στο Τόκιο από τις 24/7 έως τις 9/8.
Η ΔΟΕ σε τηλεδιάσκεψη που έλαβε χώρα μέσα στην ημέρα (22/3) αποφάσισε να αναβάλει τους Ολυμπιακούς Αγώνες λόγω της εξάπλωσης του κορονοϊού (covid-19) και σύμφωνα με την "Marca" σ' ένα μήνα θ' ανακοινωθεί η νέα ημερομηνία διεξαγωγής.

Σε έκτακτη τηλεδιάσκεψη που έλαβε χώρα το πρωί της Κυριακής (22/3), η ΔΟΕ αποφάσισε την αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων (προγραμματισμένοι για το διάστημα 24 Ιουλίου – 9 Αυγούστου) και θα το ανακοινώσει σύντομα.

Εξαιτίας των πιέσεων από ολυμπιακές επιτροπές, ομοσπονδίες με μεγάλο ειδικό βάρος, όπως αυτή του στίβου και της κολύμβησης των Ηνωμένων Πολιτειών, η ΔΟΕ πήρε αυτή την απόφαση και μέσα σε διάστημα ενός μηνός θα ανακοινώσει τις νέες ημερομηνίες.

Τρία είναι τα σενάρια: Να μετατεθούν για το φθινόπωρο, να γίνουν το 2021 ή το 2022. Η ιαπωνική κυβέρνηση θα έχει βασικό λόγο σε αυτό, αφού έχει επενδύσει 35 δισεκατομμύρια ευρώ για να μπορέσει να φιλοξενήσει τους Αγώνες.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.