Header Ads


Το πλάνο Καρέρα και Ίβιτς για τη νέα χρονιά!

Το πλάνο Καρέρα και Ίβιτς για τη νέα χρονιά!


Το πλάνο της ΑΕΚ για την επόμενη μέρα βάζουν σιγά-σιγά σε εφαρμογή οι Μάσιμο Καρέρα και Ίλια Ίβιτς, μετά την ανανέωση τις συνεργασίας με τον Ιταλό προπονητή.
Τις πρώτες τους κινήσεις προετοιμάζουν Μάσιμο Καρέρα και Ίλια Ίβιτς, μετά την ανανέωση του συμβολαίου του Ιταλού τεχνικού με τους «κιτρινόμαυρους».

Οι δύο άνδρες βρίσκονται εδώ και καιρό σε επαφές για ζητήματα που αφορούν την επόμενη χρονιά, με την επέκταση του συμβολαίου του Ιταλού να ανοίγει το δρόμο για την υλοποίησή τους.

Όπως αναφέρει η «LiveSport», μια από τις κινήσεις που πρέπει να γίνουν αφορά το μέρος που θα γίνει η καλοκαιρινή προετοιμασία. Το προπονητικό κέντρο στην Ολλανδία που τσέκαρε ο Ίβιτς άφησε ικανοποίηση, ωστόσο θα ελέγξει και άλλες εγκαταστάσεις το προσεχές διάστημα, ώστε να καταλήξουν σε μια επιλογή.

Επιπλέον, έχουν γίνει οι πρώτες κουβέντες για τον μεταγραφικό σχεδιασμό, με προτεραιότητα να αποτελεί η απόκτηση στόπερ, αριστερού μπακ και εξτρέμ. Μάλιστα, ο Ίβιτς έχει ξεχωρίσει ήδη κάποια πρόσωπα που έχει θέσει υπ’ όψιν του Καρέρα.

sportfm.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.