Header Ads


Συμφωνία ΑΕΚ - Γκόρνικ για Γιακουμάκη και Βασιλαντωνόπουλο!

Συμφωνία ΑΕΚ - Γκόρνικ για Γιακουμάκη και Βασιλαντωνόπουλο!


Μόνο η ανακοίνωση απομένει από την πολωνική ομάδα, η οποία έφτασε σε συμφωνία με την ΑΕΚ για την απόκτηση των Γιώργου Γιακουμάκη και Σταύρου Βασιλαντωνόπουλου με τη μορφή δανεισμού.
Στην τελική ευθεία βρίσκονταν οι δανεισμοί των Γιακουμάκη και Βασιλαντωνόπουλου στην Γκόρνικ, με τους δύο παίκτες να έχουν ταξιδέψει στην Πολωνία για να ολοκληρώσουν τη μεταγραφή τους.



Η ΑΕΚ έφτασε σε οριστική συμφωνία με την πολωνική ομάδα και πλέον απομένει μόνο η ανακοίνωση για την ολοκλήρωση της μετακίνησής τους με τη μορφή δανεισμού ως το τέλος της σεζόν την τελευταία ημέρα της μεταγραφικής περιόδου στην Πολωνία.

Τόσο ο Γιακουμάκης, όσο και ο Βασιλαντωνόπουλος θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν χρόνο συμμετοχής στα πόδια τους με την Γκόρνικ, η οποία βρίσκεται στη 12η θέση του βαθμολογικού πίνακα στο πρωτάθλημα της και παλεύει να μπει στα πλέι οφ.

Πλέον μένει να φανεί στις ανακοινώσεις αν θα γίνει γνωστή κάποια οψιόν αγοράς τους το καλοκαίρι, όταν και θα λήξει η περίοδος του δανεισμού τους.

Ο Γιακουμάκης μέτρησε τη φετινή σεζόν 16 συμμετοχές (τις περισσότερες ως αλλαγή) με την κιτρινόμαυρη φανέλα, ενώ ο Βασιλαντωνόπουλος τρεις.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.