Header Ads


Στο ΟΑΚΑ ο τελικός ΑΕΚ - Διομήδης!

Στο ΟΑΚΑ ο τελικός ΑΕΚ - Διομήδης!


Στο κλειστό "Νίκος Γκάλης" όπου η ΑΕΚ είχε παίξει και τελικό κυπέλλου Ευρώπης το 2018 θα γίνει ο τελικός με τον Διομήδη - Στις 15 Μαρτίου την ίδια μέρα με το ΑΕΚ - ΠΑΟ στο ποδόσφαιρο!

Στο κλειστό του ΟΑΚΑ θα γίνει σύμφωνα με πληροφορίες ο τελικός κυπέλλου χάντμπολ μεταξύ ΑΕΚ και Διομήδη Αργους.



Οι ιθύνοντες της Ομοσπονδίας χάντμπολ περίμεναν την κλήρωση των πλέι οφ ποδοσφαίρου γιατί γίνεται κατανοητό πως δεν θα μπορούσε να γίνει τελικός με τον Παναθηναϊκό να παίζει την ίδια μέρα (Κυριακή 15 Μαρτίου) γηπεδούχος στο ΟΑΚΑ.

Η κλήρωση και που έφερε το ντέρμπι ΑΕΚ - ΠΑΟ την ίδια μέρα στο ΟΑΚΑ δίνει την ευκαιρία στην ΟΧΕ να κάνει τον τελικό στο κλειστό "Νίκος Γκάλης" και σίγουρα θα είναι μεγάλη ευκαιρία για τον κόσμο της ΑΕΚ να συνδυάσει τα δύο γεγονότα και να βοηθήσει τους μάγκες να κατακτήσουν έναν ακόμη τίτλο.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες η γενική είσοδο για τον τελικό θα είναι μόλις 5 ευρώ. Σύντομα αναμένονται οι ανακοινώσεις αφού είναι στο τελικό της στάδιο η συμφωνία με το ΟΑΚΑ για να οριστικοποιηθεί ότι θα γίνει εκεί ο τελικός στις 15 Μαρτίου. Ανάλογα με την ώρα έναρξης του αγώνα ποδοσφαίρου θα αποφασιστεί και η ώρα έναρξης του τελικού.

aek365.org
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.