Header Ads


Ο Κούγιας θέλει τιμωρία της ΑΕΚ στο...χάντμπολ!

Ο Κούγιας θέλει τιμωρία της ΑΕΚ στο...χάντμπολ!


Ο νομικός σύμβουλος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Αλέξης Κούγιας, μίλησε για την ατιμωρησία στις διοργανώσεις της ΟΧΕ. 
Με τοποθέτηση του στην εκπομπή "News Sport" του Action 24 ο Αλέξης Κούγιας έθιξε το θέμα της ατιμωρησίας στις διοργανώσης της ΟΧΕ!



Ο ποινικολόγος, που είναι νομικός σύμβουλος του ΟΣΦΠ, παρενέβη στη συνέντευξη του προέδρου της ΟΧΕ κ. Γκαντή στο κανάλι και στον Σταύρο Κουράκο για να θίξει το θέμα της ατιμωρησίας.

Φυσικά μίλησε για το θέμα της απουσίας αθλητικού δικαστή από την ΟΧΕ και στο φύλλο αγώνος από τον 4ο τελικό της 28ης Μαϊου 2019 ανάμεσα στην ΑΕΚ και στον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ το οποίο... χάθηκε.

Η ΟΧΕ αποποιήθηκε τις ευθύνες της επικαλούμενη την αλλαγή αθλητικού δικαστή αλλά η ουσία είναι ότι από τότε έως σήμερα το θέμα των επεισοδίων στον τελικό (45' διακοπή και εκκένωση) δεν έχει ακόμη εκδικαστεί...

Φυσικά κανείς από την πολιτική ηγεσία του αθλητισμού αλλά και της δικαιοσύνης δεν έχει δώσει καμία λύση στο θέμα και ουσιαστικά στις διοργανώσεις της ΟΧΕ υπάρχει ατιμωρησία. Κανείς δεν έχει διατάξει έρευνα για αυτό το σοβαρό θέμα το οποίο δεν αφορά τον Ολυμπιακό, την ΑΕΚ και τις άλλες ομάδες αλλά την ελληνική χειροσφαίριση.

Στην ΟΧΕ έχει αλλάξει δυο φορές η αθλητική δικαστής! Εννέα υποθέσεις δεν έχουν καν εξεταστεί!

Ο Αλέξης Κούγιας τόνισε ότι θα φτάσει και σε μυνητήρια αναφορά και απόρησε πως η ΟΧΕ συνεχίζει πρωτάθλημα χωρίς αθλητικό δικαστή.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Κούγιας είπε:

«Η ΟΧΕ διοργανώνει πρωταθλήματα. Σωστά; Με ποιο τρόπο, όμως; Δεν είναι δυνατόν να διοργανώνει πρωταθλήματα, χωρίς να υπάρχει αθλητικός δικαστής! Στον τελικό του πρωταθλήματος με την ΑΕΚ πέρυσι μπήκαν οι οπαδοί, τρόπος του λέγειν, της ΑΕΚ μέσα στο γήπεδο και περίπου ένα χρόνο μετά από αυτό το γεγονός, δεν έχει αποδοθεί ακόμη δικαιοσύνη!

Με ποιο τρόπο διεξάγεται το πρωτάθλημα; Δεν θα έπρεπε να ανασταλεί το πρωτάθλημα και η διεξαγωγή του; Με ποιο τρόπο θα διασφαλίσετε τις ομάδες, ότι δεν θα μπουν στο μέλλον οπαδοί κάποιας ομάδας, του Διομήδη Άργους, του ΠΑΟΚ, οποιουδήποτε, να τα κάνουν γης μαδιάμ και να μην υπάρχουν επιπτώσεις.

Μέχρι μηνυτήρια αναφορά θα κάνω για το θέμα! Κατά παντός υπευθύνου! Αυτή είναι η εντολή που έχω από τη Διοίκηση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού και αυτό θα κάνω! Όλη αυτή είναι μία διαδικασία κωλυσιεργίας και ατιμωρησίας! Κάντε τον κόπο, πηγαίνετε αύριο το πρωί κιόλας στον κύριο Γρίβα και θα δείτε ότι άμεσα θα έχετε αθλητικό τακτικό δικαστή»
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.