Header Ads


«Έσφιξε» τα λουριά ο Παπαθεοδώρου στην ΑΕΚ

«Έσφιξε» τα λουριά ο Παπαθεοδώρου στην ΑΕΚ


Ο προπονητής της ΑΕΚ έκανε… φροντιστήριο χθες βράδυ στους παίκτες του, ενώ έκοψε και το ρεπό της Κυριακής. 
Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου εξέφρασε πολλά παράπονα για τη νοοτροπία που παρουσίασε η ΑΕΚ στην χθεσινή αναμέτρηση με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, καθώς λίγο έλειψε να χάσει από μια πολύ ασθενέστερη ομάδα που παρατάχθηκε με πολλές απουσίες και μόλις τέσσερις ξένους.



Μετά τα περί απαράδεκτης εμφάνισης που ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου, ο προπονητής της «Ένωσης» δεν άφησε ελεύθερους τους παίκτες του. Η αποστολή επέστρεψε στο ΟΑΚΑ, αλλά όχι για να πάρουν απλώς τα μέλη της τα αυτοκίνητά τους και να γυρίσουν σπίτια τους. Το τεχνικό τιμ μάζεψε όλη την ομάδα και για αρκετή ώρα έγινε φροντιστήριο για τα λάθη του αγώνα με τον Πανιώνιο, αλλά και συστάσεις για προσοχή, καθώς στα ματς με τη Βόννη που έρχονται κρίνεται ένας μεγάλος στόχος.

Παράλληλα, ο Ηλίας Παπαθεοδώρου «έκοψε» το ρεπό της Κυριακής και προγραμμάτισε προπόνηση θέλοντας να στείλει ένα ακόμη μήνυμα για εγρήγορση στην ομάδα του εν όψει του αγώνα της Τετάρτης, όπου οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα για να προκριθούν στα προημιτελικά του Basketball Champions League.

*sport-fm.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.