Header Ads


Ικανοποίηση Καρέρα για τις κατ’ οίκον προπονήσεις!

Ικανοποίηση Καρέρα για τις κατ’ οίκον προπονήσεις!


Ο Μάσιμο Καρέρα και οι συνεργάτες του είναι σε καθημερινή επαφή με τους ποδοσφαιριστές, που ανταποκρίνονται εξαιρετικά στις οδηγίες για προπονήσεις κατ’ οίκον.

Η πανδημία έχει βάλει λουκέτο επ’ αόριστον στις ποδοσφαιρικές διοργανώσεις και έχει αλλάξει τη ζωή των επαγγελματιών του χώρου. Στην ΑΕΚ προσπαθούν να ελαχιστοποιήσουν τις συνέπειες αυτής της εξέλιξης. Όπως αναφέρει η «Ώρα για Σπορ», ο Μάσιμο Καρέρα και οι συνεργάτες του δεν αρκούνται απλώς στην αποστολή ενός «ψυχρού» προγράμματος εκγύμνασης στους παίκτες, αλλά είναι σε διαρκή επικοινωνία μαζί τους. Ο Ιταλός και το τιμ του συζητούν καθημερινά με τους αθλητές για ό,τι τους προβληματίζει ή τους απασχολεί παρέχοντάς τους και ψυχολογική υποστήριξη.

Πάντως οι ποδοσφαιριστές μέχρι τώρα ανταποκρίνονται άριστα στις οδηγίες που τους έχουν δοθεί για να διατηρήσουν σε ένα καλό επίπεδο την φυσική τους κατάσταση στο διάστημα της απραξίας. Μάλιστα αρκετοί έχουν ζητήσει από τον Καρέρα και τον γυμναστή της ομάδας, Τζόρτζιο Ντ’ Ουρμπάνο, να ανεβάσει την ένταση και τις απαιτήσεις από το καθημερινό πρόγραμμα. Σε κάθε περίπτωση πάντως, από τη στιγμή που θα αποφασιστεί επιστροφή στην δράση, θα γίνει μια μίνι προετοιμασία εφόσον υπάρξει επανέναρξη των διοργανώσεων.

sportfm.gr

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.