Header Ads


Unlabelled Πού θα συνεχίσει την καριέρα του ο Παπασταθόπουλος!

Πού θα συνεχίσει την καριέρα του ο Παπασταθόπουλος!


Ο Έλληνας αμυντικός μετράει μέρες στην Άρσεναλ και τα σενάρια σχετικά με το μέλλον του δίνουν και παίρνουν.
To είχε… μαράζι χρόνια να παίξει στην Πρέμιερσιπ. Από το 2014 φλέρταρε, σχεδόν σε κάθε καλοκαίρι, με μια μεταγραφή στην Αγγλία και σταθερά σε περίοπτη θέση των ομάδων που τον διεκδικούσαν ήταν η Αρσεναλ.


 Για χάρη της τελικά, πριν 1,5 χρόνο, ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος αποφάσισε να αφήσει τη Βεστφαλία και την Ντόρτμουντ και να μετακομίσει στο Λονδίνο εκπληρώνοντας το όνειρο του.

Είναι πλέον από τους πιο έμπειρους – και ηλικιακά και σε επίπεδο παραστάσεων – των «κανονιέρηδων», ωστόσο όπως ισχυρίζονται τα αγγλικά media, η αλλαγή σελίδας στον πάγκο των Λονδρέζων με την άφιξη του Μικέλ Αρτέτα, τον φέρνει στην transfer list του συλλόγου, αφού ο Ισπανός τεχνικός σκοπεύει εν όψει καλοκαιριού (το πρώτο του στον πάγκο της Αρσεναλ) να προβεί σε ριζική ανανέωση του ρόστερ, οπότε μοιραία, οι γηραιότεροι ποδοσφαιριστές είναι αυτοί που «κινδυνεύουν» περισσότερο.

Ο Σωκράτης έχει συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2021 στην Αρσεναλ, γεγονός που διευκολύνει την παραχώρηση του σε περίπτωση που επιβεβαιωθεί η φημολογία που θέλει τον Αρτέτα να έχει εισηγηθεί την παραχώρηση του. Ο ίδιος δεν έχει ενημερωθεί σχετικά για τις φημολογούμενες προθέσεις του Ισπανού τεχνικού, δεδομένα πάντως σε περίπτωση που αυτές επιβεβαιωθούν, τότε δεν πρόκειται να κάτσει στο συμβόλαιο του (εισπράττει κάτι περισσότερο από 2,5 εκατ. ευρώ ετησίως), αναζητώντας τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Και για να προλάβουμε τις Κασσάνδρες, στο μυαλό του δεν είναι η επιστροφή στην Ελλάδα, ούτε καν ως τελευταία επιλογή. Ο Σωκράτης θεωρεί πως έχει μπροστά του τουλάχιστον ένα ακόμη καλό συμβόλαιο σε top επίπεδο, η προοπτική της επιστροφής στη Γερμανία δεν μπορεί να αποκλειστεί, όπως φυσικά και η επιλογή μιας μετακόμισης σε αγορά δεύτερης μεν ταχύτητας, αλλά με πλουσιοπάροχα, «χρυσά» συμβόλαια (Κίνα, Αραβία, ΗΠΑ).
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.