Header Ads


Κορωνοϊός: 95 νέα κρούσματα στην Ελλάδα, 1061 επιβεβαιωμένα συνολικά!

Κορωνοϊός: 95 νέα κρούσματα στην Ελλάδα, 1061 επιβεβαιωμένα συνολικά!


Στους 32 αυξήθηκαν οι νεκροί από τον κορωνοϊό στη χώρα μας ενώ ακόμη 95 επιβεβαιωμένα κρούσματα ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Υγείας ανεβάζοντας τον αριθμό των ασθενών στους 1061.
Η λίστα με τα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού στη χώρα μας συνεχώς αυξάνεται με αστραπιαίους ρυθμούς.
Σύμφωνα με την ενημέρωση του λοιμωξιολόγου και εκπροσώπου του υπουργείου Υγείας, Σωτήρη Τσίοδρα, 95 νέα κρούσματα επιβεβαιώθηκαν το τελευταίο 24ωρο, με τον συνολικό αριθμό των πολιτών που έχουν νοσήσει να ανέρχεται πλέον σε 966.

Όπως είπε 66 άνθρωποι νοσηλεύονται σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας, διασωλημένοι είναι οι 65 εξ αυτών και 52 ασθενείς έλαβαν εξιτήριο.

Τους 32 έφτασε ο αριθμός των νεκρών από τον νέο κορωνοϊό στην Ελλάδα.

Μέχρι στιγμής ο 29ος  άνθρωπος που γνωστοποιήθηκε κατέληξε σήμερα το πρωί. Συγκεκριμένα πρόκειται για έναν ηλικιωμένο 89 χρόνων από την Καστοριά. Σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς, ο άνδρας έπασχε από σοβαρά υποκείμενα νοσήματα, συγκεκριμένα ήταν νεφροπαθής και υποβάλλονταν σε αιμοκάθαρση. Είναι το τέταρτο θύμα του κορωνοϊού στην πόλη της Καστοριάς. Όπως είπε ο αντιπεριφερειάρχης στον ΣΚΑΪ υπάρχουν 25 συμπολίτες του σε νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης και 14 σε νοσοκομείο της Καστοριάς.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.