Header Ads


Δώνης: «Να περάσουμε την ΑΕΚ και να τερματίσουμε 3οι»

Δώνης: «Να περάσουμε την ΑΕΚ και να τερματίσουμε 3οι»


Την κατάκτηση της 3ης θέσης έθεσε ως στόχο ο Γιώργος Δώνης μιλώντας στους παίκτες του, μετά τη νίκη επί του Βόλου.
Ο Έλληνας τεχνικός δεν μένει στην εύκολη είσοδο των “πρασίνων” στην εξάδα και ψάχνει το κάτι παραπάνω. Αυτό μάλιστα το ξεκαθάρισε στους ποδοσφαιριστές του, θέτοντας ως στόχο την 3η θέση.



«Εμείς πρέπει να κοιτάμε προς τα πάνω σαν ομάδα και ο στόχος μας είναι στα πλέι οφ να περάσουμε την ΑΕΚ και να φτάσουμε την 3η θέση. Για να τα καταφέρουμε πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι σε όλα τα παιχνίδια και στην άμυνα και στην επίθεση», ανέφερε ο Δώνης στα αποδυτήρια μετά το 4-1 επί του Βόλου, σύμφωνα με την “Πράσινη”.

Παράλληλα εξέφρασε και κάποια παράπονα που είχε από τους παίκτες του, λέγοντας πως: «Μπορεί σήμερα να βάλαμε τέσσερα γκολ, αλλά δεν παίξαμε όπως έπρεπε. Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι, κυρίως στην επίθεση, όταν βγήκαμε στο πρώτο ημίχρονο αρκετές φορές τρεις εναντίον τριών και δεν τελειώσαμε τις φάσεις. Αυτό έχει γίνει κι άλλες φορές και το πληρώσαμε. Σήμερα παραλίγο να το πληρώσουμε, αλλά δεν έγινε. Πρέπει στα 10 παιχνίδια που απομένουν να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και να παίξουμε όσο το δυνατόν καλύτερα, για να κλείσουμε όπως πρέπει τη χρονιά». 
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.