Header Ads


Προς αναβολή η 1η αγωνιστική των play offs!

Προς αναβολή η 1η αγωνιστική των play offs!


Oλοταχώς προς αναβολή οδηγείται η 1η αγωνιστική των play offs που αρχικά είναι προγραμματισμένη για την προσεχή Κυριακή.
Οι εκπρόσωποι των ομάδων έχουν ήδη συζητήσει άτυπα για το θέμα και δεν υπήρξαν αντιρρήσεις ως προς την αναβολή της 1ης αγωνιστικής και τη μετάθεσή της για την επόμενη Κυριακή (15/3), μαζί με την έναρξη των play out.



Το θέμα θα συζητηθεί επισήμως στο αυριανό (5/3) διοικητικό συμβούλιο της Superleague που αναμένεται να λάβει και την τελική απόφαση, ανεξάρτητα από τα αν μέχρι τότε έχει εκδοθεί η απόφαση για την υπόθεση της πολυϊδιοκτησίας και από το ποια θα είναι αυτή.

Ο βασικός λόγος της αναβολής θεωρητικά είναι η αναμονή γι’ αυτή την απόφαση και οι εξελίξεις που μπορεί να επιφέρει ως προς την επικύρωση της βαθμολογίας της regular season και την «ομαλή» έναρξη των play offs (σχεδόν βέβαιη η κατάθεση προσφυγής από κάποια πλευρά), όμως επιπροσθέτως υπάρχουν δύο αιτίες: α) η χρονική πίεση για το «κλείσιμο» ξένων διαιτητών από τον Μέλο Περέιρα (εισιτήρια, ξενοδοχεία κλπ.) δεδομένου ότι η κλήρωση των play offs θα γίνει αύριο το μεσημέρι β) η χρονική πίεση των ομάδων για τον ίδιο λόγο, πολύ περισσότερο δε από τη στιγμή που δεν θα ήταν δυνατόν σε μία ημέρα να γίνουν οι απαραίτητες συσκέψεις για τα μέτρα ασφαλείας.

Ατύπως, βεβαίως, η αναβολή καθόλου δεν... «ενοχλεί» τους τέσσερις από τους έξι συμμετέχοντες στα play offs, oι οποίοι έχουν και επιβαρυμένο πρόγραμμα, καθώς ΑΕΚ, Αρης, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός παίζουν απόψε και ντέρμπι στους πρώτους ημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδας.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.