Header Ads


Unlabelled Σαν να μην πέρασε μια μέρα: Σέρχιο… Νικολαΐδης (vids)

Σαν να μην πέρασε μια μέρα: Σέρχιο… Νικολαΐδης (vids)


Όσες φορές και αν το κάνει, η καλύτερη θα είναι πάντα η… επόμενη.
Ο Σέρχιο Αραούχο το έκανε το 2018, το έκανε και προχθές. Και μας θύμησε και τον Ντέμη Νικολαϊδη.


Ένα εκπληκτικό γκολ έβαλε την Κυριακή ο Σέρχιο Αραούχο. Ο Αργεντινός επιθετικός μόλις στο 8′ του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή των «πράσινων» και γυρνώντας εκπληκτικά προς το τέρμα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Διούδη με ένα δυνατό σουτ με το αριστερό. Έκανε σε εκείνο το σημείο το 1-0 για την ΑΕΚ που έμεινε και ως το τελος.

Φυσικά η εν λόγω… γκολάρα ή «golazo» που λένε και εκεί από όπου μας ήρθε ο Αραούχο, δεν προκάλεσε έκπληξη σε κανέναν. Παρά μόνο θαυμασμό. Αυτό γιατί ο Τσίνο είναι σεσημασμένος να σκοράρει σε ντέρμπι, αλλά και να βάζει φοβερά γκολ σε ντέρμπι. Το είχε κάνει και πάλι τότε που ο Ρομαό του Ολυμπιακού έπεφτε στο… χορτάρι του ΟΑΚΑ και τον έβλεπε να τρυπάει τα δίχτυα της ομάδας του, όπως και τότε -ξανά- με τον Παναθηναϊκό τον Απρίλιο του 2018 που ούτε ο Ινσούα, ούτε ο Βλαχοδήμος δεν κατάλαβαν από τους ήρθε αυτός ο κεραυνός του «Απάτσι» με το αριστερό.

Υπάρχουν αρκετά σημεία ανάμεσα σε αυτό το ματς του 2018 και το χθεσινό. Εκτός από το γεγονός πως πρόκειται για τα δυο τελευταία ντέρμπι που έχει κερδίσει η ΑΕΚ και ότι σε αμφότερα τα παιχνίδια ο 28χρονος Αργεντινός έχει βάλει την σφραγίδα του, τα γκολ που πετυχαίνει στο τριφύλλι είναι παρόμοια. Για την ακρίβεια μοιάζουν πάρα πολύ. Είναι από το ίδιο σημείο έξω από την ίδια περιοχή, ενώ και στα δυο σουτάρει με το αριστερό, με την μπάλα να πηγαίνει στην ίδια γωνία.

Δείτε τα ταυτόχρονα:



Μάλιστα ένα τέρμα που μοιάζει πολύ σε αυτό του Σέρχιο Αραούχο, είχε σκοράρει και ένας άλλος μεγάλος παίκτης της ΑΕΚ που φορούσε το «11» στη πλάτη.

Ο Ντέμης Νικολαΐδης είχε «σκοτώσει» τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια το 1998 με ένα γκολ που μοιάζει αρκετά με εκείνο του Αργεντινού σέντερ φορ. Είχε συνδυαστεί, πάντως ξανά με νίκη. Τότε ήταν 2-1, με τον Σαβέφσκι να ανοίγει το σκορ στο πρώτο ημίχρονο και τον Γεωργιάδη να ισοφαρίζει προσωρινά με πέναλτι.

Δείτε το γκολ του Νικολαΐδη στο 5′,15»:


Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.