Header Ads


Μπέος για Κούγια: «Έχει μότο, με λένε Ρίζο και όπως θέλω τα γυρίζω» (vid)

Μπέος για Κούγια: «Έχει μότο, με λένε Ρίζο και όπως θέλω τα γυρίζω» (vid)


Ο Αχιλλέας Μπέος για την υπογραφή μνημονίου κυβέρνησης-UEFA, ενώ αποκάλυψε όλα όσα είπε στον Αλέξη Κούγια στο «Πανθεσσαλικό» στην αναμέτρηση ΝΠΣ Βόλος – ΑΕΛ.



«Σε άλλες εποχές όταν συναντούσα τον Κούγια γινόταν πόλεμος, τώρα που τον είδα στο Πανθεσσαλικό προσπάθησα να του πω με ήρεμο τρόπο «δεν γίνεται να βγαίνεις και να λες μ@λ@κίες και να θίγεις ανθρώπους. Είμαι πατέρας πέντε παιδιών και του είπα δεν ντρέπεσαι να λες τέτοια πράγματα;».

Μου ζήτησε όμως συγγνώμη. Έχει μότο ο Αλέκος με λένε Ρίζο και όπως θέλω τα γυρίζω. Δεν ξέρω τι έχει ο Σαββίδης, τον Βόλο δεν τον έχει πάντως κανένας. Ο Βόλος είναι πρότυπο μοντέλου πολυμετοχικότητας κι αυτό το αντιγράψαμε από τον αείμνηστο Χάρρυ Κλυνν. Προσπάθησε να το κάνει στον Απόλλωνα Καλαμαριάς. Είχε πάνω από 200 μετόχους, εγώ έχω τις λιγότερες 50».

Για το διπλό του Ολυμπιακού στην Τούμπα:

«Δίκαια έχασε ο ΠΑΟΚ και δεν δικαιούται να μιλάει για τίποτα. Δεν έπαιξε, δεν δημιούργησε, δεν αδικήθηκε. Ούτε ο Ολυμπιακός δεν έπαιξε μπάλα είχε όμως κάποιες κλασσικές ευκαιρίες. Όμως απογοήτευση της αναμέτρησης ήταν ο Βιεϊρίνια, ο οποίος είναι βαρόμετρο, ηγέτης για τον ΠΑΟΚ, πρότυπο για πολλά παιδιά, αλλά βρέθηκε σε κακή μέρα. Όλοι δικαιούνται όμως μια κακή μέρα. Το +5 του Ολυμπιακού δεν λέει κάτι, απλώς του δίνει ένα προβάδισμα. Με ένα διπλό στο Καραϊσκάκης ανατρέπονται όλα, ποδόσφαιρο είναι. Στα πλέι οφ θα υπάρχει ένας ανταγωνιστικός Παναθηναϊκός, μία ανταγωνιστική και καλύτερη ΑΕΚ, αλλά Άρης και ΟΦΗ δεν βλέπω να κάνουν κάτι, έχουν κάνει κοιλιά τελευταία. Βέβαια, ο ΟΦΗ αν κερδίσει τη Λαμία θα είναι στο μίνι Πρωτάθλημα».

Για τα δρακόντεια μέτρα στο ντέρμπι και τα προβλήματα που υπάρχουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο:

«Ποδόσφαιρο παίζουμε, δεν έχουμε πόλεμο. Δεν μπορείτε να διοργανώσετε έναν αγώνα ποδοσφαίρου; Καίγεται το ποδόσφαιρο και ο Γραμμένος δεν βγαίνει μπροστά; Τέτοια άνθρωποι δεν χρειάζονται τη δεδομένη χρονική στιγμή. Θέλει άτομα που θα μπορέσουν να κάνουν ομελέτα και να σπάσουν αυγά. Όλοι περιμένουν τι θα πουν οι Μαρινάκης, Σαββίδης και Μελισσανίδης. Αφήστε αν είναι τους τρεις μεγάλους να παίξουν μόνοι τους».

Για την υπογραφή του μνημονίου κυβέρνησης και UEFA ο Μπέος τόνισε:

«Κοροϊδεύουν τον κόσμο. Θέλει ο Μητσοτάκης να φτιάξει το ποδόσφαιρο αλλά με ποιους; Αν μου δινόταν η ευκαιρία να το φτιάξω θα το έκανα σ΄ ένα μήνα. Εγώ θα τους απειλούσα τους τρεις ότι θα μείνουν εκτός Ευρώπης και τώρα σε λίγο θα βγαίνουν μόνο δυο. Η πρότασή τους είναι να πάρει το Πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ ή ο Ολυμπιακός».


Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.