Header Ads


ΚΑΕ Ρέθυμνο: «Έκλεψαν ιστορική νίκη μέσα στο ΟΑΚΑ» (pic)

ΚΑΕ Ρέθυμνο: «Έκλεψαν ιστορική νίκη μέσα στο ΟΑΚΑ» (pic)


Πυρ και… μανία ήταν οι άνθρωποι του Ρεθύμνου μετά την ήττα από την ΑΕΚ, κάνοντας λόγο για «κλοπή» μέσα στο ΟΑΚΑ!
Πολύ σοβαρά παράπονα από τη διαιτησία των Συμεωνίδη, Ξενικάκη και Τσολάκου είχαν οι άνθρωποι του Ρεθύμνου, μετά την ήττα από την ΑΕΚ, αναφέροντας στην επίσημη ιστοσελίδα τους πως υπήρξε «κλοπή» στο ΟΑΚΑ.



Συγκεκριμένα, στο match report ανάφεραν: «Σε μία συγκλονιστική εμφάνιση, το Ρέθυμνο Cretan Kings έφτασε μία “ανάσα” από μία ιστορική εκτός έδρας νίκη, χάνοντας με 84-83 από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της εξ αναβολής 18ης αγωνιστικής, έχοντας για μία ακόμα φορά σοβαρά παράπονα από τη διαιτησία», για να συνεχίσουν αναφορικά με τα τελευταία δευτερόλεπτα:

«Με 10’’ να απομένουν, ο Τολιόπουλος διέσχισε το γήπεδο, με τους διαιτητές να σφυρίζουν φάουλ πριν καν ολοκληρώσει την προσπάθεια, χαρίζοντας του 2 βολές. Εκείνος δε λάθεψε, διαμορφώνοντας το τελικό 84-83».

Για να καταλήξουν: «Ο Φράνκαμπ ήταν ξανά πρώτος σκόρερ με 25 πόντους, εκτελώντας μόλις μία βολή (η δεύτερη ήταν από τεχνική ποινή), παρά τη σκληρή αντιμετώπιση των αντιπάλων του και την ανοχή των διαιτητών εις βάρος του πρώτου σκόρερ της ΕΚΟ Basket League».


Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.