Header Ads


Δεν ταξιδεύει στη Βασκονία ο Σάκοτα λόγω προβλήματος υγείας!

Δεν ταξιδεύει στη Βασκονία ο Σάκοτα λόγω προβλήματος υγείας!


Χωρίς τον Ντράγκαν Σάκοτα στον πάγκο θα αντιμετωπίσει ο Ερυθρός Αστέρας την Μπασκόνια, καθώς ο έμπειρος κόουτς ταλαιπωρείται από ένα πρόβλημα υγείας και δεν μπορεί να ταξιδέψει στην Ισπανία!
Με προορισμό τη Βιτόρια αναχώρησε ο Ερυθρός Αστέρας, για την αναμέτρηση με την Μπασκόνια (27/2), αλλά στην αποστολή δεν είναι ο Ντράγκαν Σάκοτα!



Ο έμπειρος κόουτς ταλαιπωρείται από ένα πρόβλημα υγείας και οι γιατροί δεν του επέτρεψαν να ταξιδέψει αεροπορικώς.

Έτσι, στον «ερυθρόλευκο» πάγκο απέναντι στην ομάδα του Ιβάνοβιτς θα είναι ο Άντριγια Γκαβρίλοβιτς, ο οποίος είχε διατελέσει για λίγο φέτος πρώτος προπονητής των Σέρβων, στο διάστημα μετά την αποχώρηση του Μίλαν Τόμιτς και μέχρι την πρόληψη του Ντράγκαν Σάκοτα.

Συγκεκριμένα, όπως εξήγησε ο πρώην κόουτς της ΑΕΚ, τα συνεχή αεροπορικά ταξίδια του δημιούργησαν θρόμβωση στο αριστερό πόδι: «Μπήκα και εγώ στη λίστα των… τραυματιών. Έπαθα μία θρόμβωση στο αριστερό πόδι και για λίγο διάστημα δεν θα πρέπει να ταξιδεύω. Στο παιχνίδι θα κοουτσάρει ο Άντριγια Γκαβρίλοβιτς. Τα έχουμε ετοιμάσει όλα, αυτό κάνουμε όλο αυτό το διάστημα. Οι ρόλοι έχουν χωριστεί και δεν έχει λείψει τίποτα από την προετοιμασία του ματς».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.